Η επόμενη μούσα του Γούντι Αλεν θα είναι η Εμμα Στόουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα που θέλουν τη νεαρή ηθοποιό στο καστ της νέας κωμωδίας του σκηνοθέτη που ενδέχεται να γυριστεί στην Ελλάδα.

Αν και δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα ονόματα των ηθοποιών που θα συμμετέχουν στην ταινία, έχουν ήδη ξεσπάσει φήμες ότι πρωταγωνιστές θα είναι ο Μπραντ Πιτ και η Πενέλοπε Κρουζ.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ενώ η Εμμα Στόουν σκέφτεται σοβαρά τον ρόλο της… επόμενης μούσας του Γούντι Αλεν.

Φαίνεται πως άκουσε τις συμβουλές της Ρέιτσελ ΜακΑνταμς – με την οποία ενδέχεται να συνεργαστεί σε νέα ταινία του Κάμερον Κρόου.

«Αν θα έπρεπε κάποιος να επιλέξει έναν σκηνοθέτη που θα του βγάλει τον καλύτερο του εαυτό και θα βοηθήσει στην καριέρα του, θα πρότεινα τον Γούντι Αλεν» είχε πει η ΜακΑνταμς μετά την επιτυχία της ταινίας «Μεσάνυχτα στο Παρίσι».

Η 24χρονη ηθοποιός δεν αφήνει ευκαιρία να πέσει κάτω, ιδιαίτερα τώρα που οι μετοχές της στο Χόλιγουντ ανεβαίνουν, κι επιλέγει να φορτώνει το πρόγραμμά της. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε γυρίσματα για τις ταινίες «Birdman» και «The Amazing Spider-Man 2».