Την καλύτερη πάσα στην κοινωνία δίνει ο Δήμος Χαϊδαρίου και οι βετεράνοι άσοι του μπάσκετ (και όχι μόνο) που θα λάβουν μέρος στο All Star αγώνα (19.00 την Τετάρτη στο Χαϊδάρι) μαζί με την ομάδα της Βουλής, με στόχο την συγκέντρωση τροφίμων για οικογένειες ανέργων και άπορων.

«Δώσε πάσα στην Κοινωνία» θα είναι το κεντρικό σύνθημα της όμορφης αυτής εκδήλωσης το πρόγραμμα της οποίας παρουσίασαν τη Δευτέρα οι συντελεστές.

«Δεν μπορούσαμε να μην ανταποκριθούμε άμεσα σε μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία που θα φέρει κόσμο στο γήπεδο και τρόφιμα για αυτούς που τα χρειάζονται» είπαν οι βετεράνοι άσοι Θανάσης Σκουρτόπουλος και Σάκης Τζαλαλής, εκ μέρους της ομάδας των παικτών.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, Δημήτρης Μαραβέλιας πέρασε το μήνυμα:

«Θέλουμε να βάλουμε καλάθι στην αλληλεγγύη. Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι να ευαισθητοποιήσουμε τα μικρά παιδιά και να στείλουμε σε όλους το κοινωνικό μήνυμα της αλληλεγγύης. Η συνεισφορά όμως όλων μας και η στήριξη των ευπαθών ομάδων μπορεί να βελτιώσει το πρόβλημα και κυρίως να διαπιστώσουν οι συγκεκριμένοι δημότες ότι υπάρχει η αρωγή της κοινωνίας και δεν είναι μόνοι τους».

Η αντιδήμαρχος κοινωνικής μέριμνας, προστασίας και αλληλεγγύης Ελευθερία Τοκατλίδη ενημέρωσε ότι:

«Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της υποστήριξης 600 οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. Διοργανώνουμε λοιπόν τον συγκεκριμένο αγώνα για να μαζέψουμε τρόφιμα. Η συγκεκριμένη δράση είναι μία από τις πολλές που κάνει η κοινωνική υπηρεσία με σκοπό να ανακουφιστούν συνδημότες μας.

Μέχρι τώρα έχουμε συγκεντρώσει περίπου 1.200 κιλά με τρόφιμα και θέλουμε να ξεπεράσουμε τα 2.000 κιλά».

Την ομάδα ALL STAR αποτελούν οι: Νίκος Οικονόμου, Δήμος Ντικούδης, Θανάσης Σκουρτόπουλος, Αλέκος Σκουρτόπουλος, Αγγελος Κορωνιός, Νίκος Κασουρίδης, Χρήστος Χολίδης, Θοδωρής Αποστολόπουλος, Μιχάλης Μουρούτσος, Δημήτρης Μαραβέλιας με προπονητές τους Ντέιβιντ Στεργάκο και Σταύρο Ελληνιάδη.

Ενώ την ομάδα των πολιτικών αποτελούν οι:

Γιάννης Ιωαννίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Μάξιμος Σενετάκης, Χρήστος Δήμας, Γιώργος Ορφανός, Χρήστος Αηδόνης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Ανδρουλάκης, Ευθύμιος Μπάκας, Τάκης Κορωναίος, Χρήστος Τσέκος, Νίκος Τόλιας, Γιώργος Σιγάλας, Ευθύμης Ρετζιάς, Σάκης Τζαλαλής, Νίκος Αναδιώτης, Ηρακλής Δρούλιας με προπονητή τον Κώστα Παταβούκα