Ο ρόλος της προξενήτρας φαίνεται πως δεν ταιριάζει στην πρώην τηλεοπτική «Νοικοκυρά σε απόγνωση», Εύα Λονγκόρια. Το ριάλιτι σόου «Ready for Love» που ανέλαβε με σκοπό να βρίσκει το ιδανικό ερωτικό ταίρι στους συμμετέχοντες, ακυρώθηκε μετά την προβολή δύο επεισοδίων.

Ο λόγος; Η τηλεθέαση ήταν χαμηλή, ιδιαίτερα σε σύγκριση με το μουσικό σόου «The Voice». Το δεύτερο επεισόδιο του «Ready for Love» – που θυμίζει το «Ραντεβού στα τυφλά» – παρακολούθησαν μόλις 3,2 εκατ. τηλεθεατές.

«Πιστεύω ότι ο κόσμος θα βρει ξανά το κίνητρο και την έμπνευση ώστε να αναζητήσει το ταίρι του ενώ οι αθεράπευτα ρομαντικοί που κλείνονται στον εαυτό τους θα βρουν το κίνητρο για να βγούνε έξω και να αναζητήσουν τον άνθρωπο με τον οποίο ταιριάζουν» είχε πει η 38χρονη ηθοποιός πριν από την πρεμιέρα.

Είχε άλλωστε ποντάρει στην επιτυχία της νέας της τηλεοπτικής δουλειάς μετά τη βραβευμένη σειρά «Νοικοκυρές σε απόγνωση», καθώς είχε αναλάβει ρόλο παρουσιάστριας αλλά και παραγωγού. Το πρόγραμμα της πλέον θα γεμίζει με τα γυρίσματα των ταινιών «Frontera» και «Married and Cheating».