Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ερίκ Καντονά συνεχίζει να κυνηγάει μια δεύτερη καριέρα στον κινηματογράφο και τώρα πρωταγωνιστεί δίπλα στους Μαντς Μίκελσεν, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν και στην γαλλίδα ηθοποιό Εύα Γκριν στη νέα ταινία του δανού σκηνοθέτη Κρίστιαν Λέβρινγκ «The Salvation».

Πρόκειται για ένα γουέστερν… δανέζικης και βρετανικής παραγωγής που στήνεται στο Γιοχάνεσμπουργκ και θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2014.

Στο καστ αυτής της πολλά υποσχόμενης παραγωγήςβρίσκονται λοιπόν ο Ερίκ Καντονά, ο Μαντς Μίκελσεν (γνωστός και για το ρόλο του «Hannibal» στην αμερικανική τηλεόραση) με τη συμπρωταγωνίστριά του στο «Casino Royal» Εύα Γκριν, ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν καθώς και ο Μάικλ Ρέιμοντ – Τζειμς.

Η ταινία του σκηνοθέτη, που υπήρξε υποστηρικτής του κινηματογραφικού κινήματος Δόγμα 95, θα κοστίσει στα κινηματογραφικά στούντιο 10,5 εκατ. ευρώ.

Η πλοκή της τοποθετείται στη δεκαετία του 1870, κάπου στην Αμερική. Ενας άποικος σκοτώνει τον δολοφόνο της οικογένειάς του, προκαλώντας την οργή μιας διάσημης συμμορίας.