Αντίο στη φετινή αγωνιστική σεζόν και το ΟΑΚΑ με νίκη 3-2 επί της Βέροιας είπε ο Παναθηναϊκός, που από τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στη Λεωφόρο.

Η Βέροια που είχε το βαθμολογικό ενδιαφέρον κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2, όμως ο ΠΑΟ «καθάρισε» με τον αρχηγό του Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος αναδείχτηκε και πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Ο ΠΑΟ τερμάτισε στην 6η θέση (μαζί με την Ξάνθη) της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Μόλις στο 4΄ ο Γεωργιάδης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Βιτόλο και ο διαιτητής Ζαχαριάδης έδειξε το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Βέροιας. Ο Βιτόλο ήταν εύστοχος στο πέναλτι πετυχαίνοντας το 1-0.

Με αριστερό δυνατό σουτ ο Χαμπίμπ Σο έγραψε το 2-0 στο 32΄.

Ο Σπυρόπουλος στο 57΄ ανέτρεψε τον Καλτσά και ο διαιτητής έδειξε ξανά τη βούλα και την κόκκινη στον αμυντικό του ΠΑΟ αυτή τη φορά. Ο Κόστλι από τα 11 μέτρα δεν αστόχησε μειώνοντας σε 2-1 με τον Καπίνο να βρίσκει ελαφρά τη μπάλα. Ο Κόστλι ισοφάρισε σε 2-2 στο 67΄ με κεφαλιά, νικώντας στον αέρα τους αμυντικούς του ΠΑΟ. Από κοντινή πάσα του Φιγκερόα ο Βιτόλο ξαναβρήκε… δίχτυα στο 76΄ κάνοντας το 3-2.

Στο 90+3 λίγα δευτερόλεπτα πριν λήξει το ματς έψαξαν την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) οι Βιτόλο και Γεωργέας για να εκτίσουν μόνο μία αγωνιστική τη νέα χρονιά και όχι δύο (θα συμπλήρωναν 7 κίτρινες κάρτες).

Διαιτητής Ζαχαριάδης (Μακεδονίας). Κίτρινες: Βιτόλο, Πέρεθ, Καλογέρης, Ορέστες, Γεωργέας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Καπίνο, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπουμσόνγκ, Σο, Βιτόλο, Μπαρμπαρούσης (74΄ Ντίνας), Σισόκο, Καζιγιάμα (64΄ Λαγός), Φιγκερόα (88΄ Τοτσέ).

ΒΕΡΟΙΑ:Κοτταρίδης, Πέρεθ (45΄ Καλτσάς), Μπάρμπας, Ορέστες, Κόστλι, Καλογέρης (90+1 Μοκάκε), Αμαραντίδης, Γεωργέας, Ιωάννου (10΄ Μπέρντεν), Γεωργιάδης, Ολαιτάν.