Στη Γερμανία έβαλαν κάτω τα πράγματα και τα μελέτησαν με σύνεση: δεν μπορεί, σου λέει, να έχουμε μια ομάδα στο πρωτάθλημα, κάτι πρέπει να γίνει. Η Μπάγερν έκανε περίπατο, η υπόθεση «τίτλος» τελείωσε και τυπικά έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε και το ενδιαφέρον ατόνησε. Και με τους Βαυαρούς πρωτοστατούντες (!) οι ιθύνοντες της Μπουντεσλίγκα είπαν ότι η ΟΥΕΦΑ φταίει που δημιουργεί ολιγάρχες του ποδοσφαίρου με τα μπόνους της και αν δεν βρεθεί η λύση, «το χάσαμε το παιχνίδι»! Αυτά είπαν οι (αφελείς) Γερμανοί που έχουν δυο ομάδες τους στην 4άδα του Τσάμπιονς Λιγκ, την ώρα που στην Ελλάδα η μοναξιά του Ολυμπιακού χειροκροτείται αβασάνιστα!

Ο Παναθηναϊκός έφυγε «νικητής» από το ντέρμπι του Φαλήρου. Γιατί; Δεν έδωσε την χαρά στον Ολυμπιακό να κάνει θρίαμβο με το πτώμα του δεμένο στο κόκκινο άρμα και υποχρέωσε τους ερυθρόλευκους οπαδούς να αποδοκιμάσουν την ομάδα τους (τους αχάριστους). Τέλος έδειξε πως «ακόμα κι ένα σταματημένο ρολόι, δυο φορές την ημέρα δείχνει τη σωστή ώρα»… στα ντέρμπι!

Και στο βόλεϊ μπλεγμένα δίχτυα. Ποιος πέφτει, ποιος μένει, από τα γραφεία θα βγει! Γραφειοκρατία και στα αθλήματα; Οχι, τι νόμιζες!