Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει τους σελέμπριτι να ταξιδεύουν μαζί με πολλές αποσκευές. Αλλοτε για το υπέρβαρο που καλούνται να πληρώσουν πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο φταίνε οι εξοπλισμοί που φέρνουν μαζί τους για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Συνήθως, όμως, τη ζημιά την κάνουν τα υπερβολικά πολλά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θέλουν να έχουν στις περιοδείες τους για να τραβούν τα βλέμματα πάνω τους.

η Βικτόρια Μπέκαμ θα αναδεικνυόταν νικήτρια αν γινόταν ένας διαγωνισμός για τις κυρίες που ταξιδεύουν με τις περισσότερες βαλίτσες. Η βρετανίδα σταρ, όποτε πρέπει να ταξιδέψει, φροντίζει να πακετάρει με την οικιακή της βοηθό σχεδόν ολόκληρη την ντουλάπα της. Και για να μη χάσει καθόλου από το ακριβό λαϊφστάιλ που με κόπο προσπαθεί να επιδείξει, χρησιμοποιεί βαλίτσες γνωστών οίκων μόδας, όπως οι Gucci και Louis Vuitton. Τον περασμένο Νοέμβριο, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Λας Βέγκας, ανέβασε στον λογαριασμό της στο twitter φωτογραφίες με το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου της να ξεχειλίζει από αποσκευές και δήλωσε περήφανη που μπορεί να ταξιδεύει σε τόσο πολυτελείς συνθήκες.

Η Πάρις Χίλτον λατρεύει το ροζ χρώμα και το φανερώνουν μέχρι και οι βαλίτσες της. Η τηλεπερσόνα κάθε φορά που αφήνει την έπαυλή της στο Λος Αντζελες για έναν μακρινό προορισμό, δεν αφήνει συνολάκι για συνολάκι πίσω στην ντουλάπα της. Γι’ αυτό και όταν πέρυσι οι ακριβές της αποσκευές χάθηκαν στην επιστροφή από την Ινδία, ανέβαζε στο twitter οργισμένα μηνύματα εναντίον της αεροπορικής εταιρείας με την οποία πέταξε.

Η Τζένιφερ Λόπεζ σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως της αρέσει να φτιάχνει μόνη της τα μπαγκάζια της. Ισως γι’ αυτό το παρακάνει και κάθε φορά παίρνει μαζί της τουλάχιστον δέκα βαλίτσες.

Η Κέιτι Πράις φροντίζει να βάζει στις τσάντες της μέχρι και το αγαπημένο της λούτρινο αρκουδάκι. Το μοντέλο από τη Βρετανία δεν έχει ιδιαίτερη προτίμηση, βέβαια, σε προϊόντα ταξιδιού από μεγάλους οίκους μόδας και χρησιμοποιεί κυριολεκτικά όποιο σακίδιο έχει στο σπίτι της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι αρκετά επιμελής με τις αποσκευές της. Τα πιο εντυπωσιακά ρούχα της που θέλει να μην τσαλακωθούν στις βαλίτσες τα τοποθετεί σε ειδικές θήκες και τα κουβαλάει ξεχωριστά. Αν μάλιστα στο ταξίδι είναι μαζί και τα παιδιά της, φροντίζει να πάρει και αρκετά παιχνίδια ώστε να τα κρατάει απασχολημένα.

Η Λίντσεϊ Λόχαν έχει πολλές και διαφορετικές βαλίτσες και συχνά της δημιουργούν πρόβλημα όταν περνάει τον έλεγχο ασφαλείας στα αεροδρόμια. Δεν είναι λίγες οι φορές που η ηθοποιός περιμένει στα ειδικά σκάνερ για να την ελέγξουν. n