Ειδική προβολή για τους κατοίκους της Βοστώνης, με αφορμή την αιματηρή επίθεση στον Μαραθώνιο της πόλης, ετοιμάζει η Σάντρα Μπούλοκ μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της κωμωδίας «The Heat» που βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ στις 28 Ιουνίου.

Τα γυρίσματά της πραγματοποιήθηκαν στη Βοστώνη, με τη βοήθεια των αστυνομικών της περιοχής. «Η ταινία μοιάζει με ερωτικό γράμμα για τη Βοστώνη» σχολίασε ο σκηνοθέτης Πολ Φέιγκ, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ταινίας στη φετινή διοργάνωση του CinemaCon.

«Πολλοί από το καστ είναι κάτοικοι της πόλης ή γεννήθηκαν εκεί. Θέλουμε λοιπόν να τους στηρίξουμε και μακάρι να κάνουμε τον κόσμο να γελάσει» σχολίασε. «Οι αστυνομικοί που διερευνούν τώρα την υπόθεση της επίθεσης, μας βοήθησαν τόσο πολύ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων».

Η Σάντρα Μπούλοκ εμφανίζεται σε ρόλο πράκτορα του FBI (για μία ακόμη φορά στη μεγάλη οθόνη) και ταξιδεύει έως τη Βοστώνη για να συνεργαστεί με αξιωματικό της αστυνομίας (Μελίσα ΜακΚάρθι) για τη σύλληψη ενός μαφιόζου.

«Ηταν μια καταπληκτική κοινότητα πριν από το τραγικό συμβάν, το οποίο τους έφερε όλους ακόμα πιο κοντά» δήλωσε η 48χρονη ηθοποιός. «Τώρα βλέπω και πάλι πόσο καλοί άνθρωποι είναι. Ετρεχαν για να βοηθήσουν τον κόσμο δίχως να σκεφτούν τον εαυτό τους».

Η Μπούλοκ σχολίασε ακόμη ότι όλοι οι συντελεστές έπρεπε να εργαστούν πολλές ώρες την ημέρα για να ολοκληρώσουν αυτήν την «ταινία της τελευταίας στιγμής».

«Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις επικρατεί το χάος και τίποτα δεν λειτουργεί, αλλά αυτήν τη φορά καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την ταινία με τη βοήθεια των ανθρώπων της Βοστώνης» εξήγησε.