Συνέχεια στο θέμα της αντιπαράθεσης του ΣΥΡΙΖΑ με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη για την αποκάλυψη του ονόματος του μπλόγκερ Πιτσιρίκου, έδωσε την Πέμπτη ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πέτρος Τατσόπουλος.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 o βουλευτής υπερασπίστηκε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συνάντησε τον μπλόγκερ στη Βουλή, χωρίς όπως είπε ο Τατσόπουλος, να γνωρίζει τις «χοντράδες» που έχει γράψει κατά καιρούς ο συγκεκριμένος. Ο Πέτρος Τατσόπουλος μάλιστα χαρακτήρισε τον Πιτσιρίκο «κωλόπαιδο».

«Θες να μου πεις ότι ο Τσίπρας συμφωνεί με όποιον του παίρνει συνέντευξη;» απάντησε ο Πέτρος Τατσόπουλος σε σχετική ερώτηση για τη συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον μπλόγκερ και συνέχισε: «Οτι συμφωνεί με τις απόψεις του δημοσιογράφου που θα έρθει; Ή ξέρει τις χοντράδες που έχει πει; Δεν το ήξερε ο Τσίπρας αυτό το πράγμα (όσα έχει γράψει ο blogger κατά καιρούς)» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε: «Ο Pitsirikos είναι ένα κωλόπαιδο, τελεία και παύλα. Ο Μουρούτης βγαίνει με ένα tweet και τον δίνει. Δίνει το ονοματεπώνυμό του. Του την «πέφτει», λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ και του λέει «ξέρεις από το φρουραρχείο πώς μπαίνει-βγαίνει, παίρνεις λίστα»»;