Η Βουλιαγμένη απογοήτευσε και ηττήθηκε 8-3 στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης από την ισπανική Μπαρτσελονέτα, στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο.

Η Βουλιαγμένη έχει ελάχιστες ελπίδες να προκριθεί στο φάιναλ-φορ της διοργάνωσης, καθώς η αποστολή της στη ρεβάνς της Βαρκελώνης είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Η ελληνική ομάδα είχε προβλήματα στην επίθεση με αποτέλεσμα να τελειώσει το ματς με ιδιαίτερα άσχημο ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (2/11). Παράλληλα, η ισπανική ομάδα είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία.

«Σε καμία περίπτωση δεν αγωνιστήκαμε όπως θα θέλαμε. Δεν αξιοποιήσαμε καθόλου τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν στην επίθεση, ενώ και στην άμυνα είχαμε αρκετά κενά σε κάποιες φάσεις. Η Μπαρτσελονέτα ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς και νίκησε δίκαια. Τώρα πια πάμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε στον επαναληπτικό της Βαρκελώνης, αν και πλέον η πρόκριση έχει απομακρυνθεί αρκετά. Αυτό που χρειάζεται από εδώ και πέρα είναι ανασύνταξη και προσήλωση στους δύο μεγάλους στόχους μας για φέτος. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας» είπε ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Τεο Λοράντος.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-1, 1-3, 1-2.

Βουλιαγμένη (Λοράντος): Κομάντινα, Μυλωνάκης, Τίγκας από ένα.

Μπαρτσελονέτα (Φερνάντεζ): Φελίπε Περόνε 2, Φρανσίκσκο Μιράντα, Ντε Λέρα, Μιγκέλ , Βρίλιτς, Ρόκα, Λοθάνο από ένα.