Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το νέο σινγκλ του Κορεάτη Psy με τίτλο «Gentleman». Το βίντεο κλιπ του κομματιού σπάει τα ρεκόρ με 120 εκατ. επισκέψεις μέσα σε τέσσερις ημέρες.

Η πρεμιέρα του στις 13 Απριλίου έφερε ένα ακόμη ρεκόρ, εκείνο του βίντεο κλιπ με τις περισσότερες επισκέψεις στην πρώτη ημέρα προβολής.

Η περιέργεια των θαυμαστών του κορεάτη τραγουδιστή για το νέο χορευτικό του κομμάτι μετά το «Gangnam Style» κορυφώθηκε με αποτέλεσμα το βίντεο κλιπ να έχει 20 εκατ. επισκέψεις μέσα σε 24 ώρες.

Προηγούμενος κάτοχος του ρεκόρ ήταν ο Τζάστιν Μπίμπερ, με 10,6 εκατ. επισκέψεις στο βίντεο κλιπ του κομματιού «Beauty and a Beat».

Ο Psy έχει ήδη στο βιογραφικό του το πιο δημοφιλές βίντεο όλων των εποχών στο YouTube, καθώς το «Gangnam Style» έχει συγκεντρώσει 1,5 δισ. επισκέψεις.

Το «Gentleman» σκαρφαλώνει στα τσαρτς όλου του κόσμου, αν και ο ίδιος δεν ανησυχούσε ποτέ για την τύχη του νέου του κομματιού.

«Κάνω αυτήν τη δουλειά εδώ και 12 χρόνια. Θα ήταν λοιπόν δίκαιο να με χαρακτηρίζουν τραγουδιστή με μία μόνο επιτυχία αν η επόμενη δουλειά μου αποτύχει;» αναρωτήθηκε ο Psy σε πρόσφατη συνέντευξή του.