Ηλεκτρισμένο είναι το κλίμα γύρω από τον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στην περιοχή Παπανικολού στην Αιγιαλεία Αχαΐας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τα ξημερώματα δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί γύρω από τον ΧΥΤΑ και έχουν αποκλείσει τους δρόμους, ενώ στο σημείο συγκεντρώνονται κάτοικοι του Ερινέου.

Όπως μεταδίδει το patrastimes.gr, στο σημείο έχουν αναπτυχθεί οκτώ διμοιρίες των ΜΑΤ από την Πάτρα και άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις όμορες της Αχαΐας και έχουν αποκλείσει τους δρόμουs που οδηγούν προς το σημείο που είναι να κατασκευαστεί ο ΧΥΤΑ.

Συγκεκριμένα οι κλούβες των ΜΑΤ μαζί με πυροσβεστικά οχήματα έχουν αποκλείσει το δρόμο από Καμάρες για Ερινεό, από Καμάρες προς Σαλμενίκο αλλά και την Γέφυρα Σαρκουνα.

Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία της αστυνομίας, άρχισαν να χτυπούν οι καμπάνες στον Ερινεό και τα γύρω χωριά, ενημερώνοντας τους κατοίκους για την έκτακτη κατάσταση.

Κάτοικοι έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στον χώρο του ΧΥΤΑ. Καταγγέλλουν ότι αυτή η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. έχει γίνει για να μπει σήμερα ο εργολάβος στο χώρο του ΧΥΤΑ και να ξεκινήσει εργασίες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από