Την Τρίτη 16 Απριλίου βγάζουμε τα παπούτσια μας για να λάβουμε μέρος στην εκδήλωση One Day Without Shoes, με την Toms και τους Imam Baildi. Πρόκειται για μια παγκόσμια κίνηση που έχει σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο, βελτιώνοντας εμπράκτως τη ζωή των φτωχών παιδιών.

Την ίδια μέρα σε όλον τον κόσμο, οι άνθρωποι διοργανώνουν εκδηλώσεις χωρίς να φορούν παπούτσια και ενημερώνουν για ποιο λόγο τα παπούτσια είναι σημαντικά για ένα καλύτερο αύριο. Πάρτι χωρίς παπούτσια! Βόλτα χωρίς παπούτσια! Γεύμα χωρίς παπούτσια! Στο γραφείο χωρίς παπούτσια! –Από εμάς εξαρτάται!

Προσωπικότητες όπως: ο Λένι Κράβιτζ, η Σαρλίζ Θέρον, η Ντέμι Μουρ, ο Τζέι Λένο, η Χέδερ Γκράχαμ, η Ντόνα Κάραν, η Αριάννα Χάφινγκτον και η Τόρι Μπερτς υποστηρίζουν και συμμετέχουν στο One Day Without Shoes.


Γιατί τα παπούτσια;

  • Εκατομμύρια παιδιά διατρέχουν τον κίνδυνο να τραυματιστούν και να μολυνθούν από αρρώστιες μεταδιδόμενες από το έδαφος.
  • Υπάρχουν χώρες στις οποίες τα παπούτσια είναι απαραίτητα για να μπορούν τα παιδιά να πάνε σχολείο.
  • Τα παιδιά που είναι καλά στην υγεία τους έχουν περισσότερες πιθανότητες να καταφέρουν να είναι καλοί μαθητές.
    Για κάθε ζευγάρι που αγοράζετε, η Toms χαρίζει ένα ζευγάρι καινούρια παπούτσια σε ένα παιδί που τα έχει ανάγκη. One for One.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Απριλίου, Γκρι Κτίριο, Πλατεία Αγίας Ειρήνης, Αθήνα, στις 19.00. Είσοδος Ελεύθερη. Θα ακολουθήσει συναυλία με τους Imam Baildi.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από