Στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Ναι μεν η Γαλατασαράι νίκησε με 3-2, αλλά η ομάδα του Μουρίνιο πήρε την πρόκριση καθώς στο πρώτο παιχνίδι στη Μαδρίτη είχε πάρει τη νίκη με 3-0.

Ηταν μια πρόκριση γεμάτη άγχος για τη Ρεάλ, την ομάδα που πίστεψε ότι θα κάνει περίπατο και τουρισμό στην Κωνσταντινούπολη. Μεγάλο λάθος. Ακόμη και όταν η Ρεάλ προηγήθηκε με τον Ρονάλντο, η Γαλατά δεν το έβαλε κάτω, πέτυχε τρία γκολ και πίεσε την εστία των Ισπανών, καταθέτοντας πάθος και ψυχή. Τελικά, ένα δεύτερο γκολ του Πορτογάλου έδωσε στη Ρεάλ την ηρεμία και την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο 8′ ο Κεντίρα άνοιξε στον Ρονάλντο και έγινε το 0-1.

Η Γαλατασαράι ισοφάρισε με καταπληκτικό σουτ του Εμπουε στο 58′. Το 2-1 έγινε από τον Σνάιντερ στο 71′ και ένα λεπτό μετά(72′) ο Ντρογκμπά με ωραίο τρόπο σημείωσε το 3-1. Το γήπεδο πήρε φωτιά, η Γαλατά πίεσε , οι παίκτες της έδωσαν τα πάντα, αλλά δεν ήρθαν και άλλα γκολ. Ετσι, η Ρεάλ μείωσε στο 90′ με τον Ρονάλντο και προκρίθηκε(3-2).

Κίτρινες: Σνάιντερ, Εμπουέ.

Κόκκινη: Αρμπελόα(στις καθυστερήσεις του αγώνα).

Γαλατασαράι: Μουσλέρα, Γκοκχάν, Καγιά, Εμπουέ, Αλντιντοπ, Μέλο, Ινάν, Ριέρα, Σνάιντερ, Ντοργκμπά, Μπουλούτ(62′ Σάμπρι).

Ρεάλ Μαδρίτης: Λόπεθ, Βαράν, Πέπε, Κοεντράο, Οζίλ(80′ Αλμπιόλ), Εσιέν(31′ Αρμπελόα), Ρονάλντο, Μόντριτς, Ντι Μαρία, Ιγκουαϊν(73′ Μπενζεμά), Κεντίρα.