Τζιμπούρ ή Μήτρογλου; Ιμπαγάσα ή Μασάντο; Ο Μίτσελ καλείται να πάρει αποφάσεις σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι γοήτρου με τον Παναθηναϊκό.

Παρά το γεγονός ότι το ματς δεν παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον η νίκη αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον ισπανό κόουτς, ύστερα από την ισοπαλία (0-0) στο προηγούμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

Ο 50χρονος τεχνικός θέλει ο Ολυμπιακός να προσφέρει γκολ και θέαμα για να αποζημιώσει τους φιλάθλους, να αυξήσει τη διαφορά(40 β.)από τον Παναθηναϊκό και να του δώσει τη χαριστική βολή στην υπόθεση της εξόδου στην Ευρώπη.

Ο Μίτσελ περιμένει τους Μανιάτη, Παπαδόπουλο να μπουν στο πρόγραμμα της προπόνησης. Το σύστημα που αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό είναι 4-3-3.

Θα επαναφέρει στην κορυφή της επίθεσης τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Ράφικ Τζιμπούρ ή θα δώσει νέα ευκαιρία στον Κώστα Μήτρογλου ο οποίος βρήκε μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα, ήταν δημιουργός του τέταρτου γκολ και ήταν μέσα στις φάσεις στο β΄ ημίχρονο στον αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Τις πτέρυγες αναμένεται να καλύψουν οι Αμπτούν, Φουστέρ. Ο τελευταίος έδειξε ότι βρίσκεται σε φόρμα και έχει προβάδισμα έναντι του Βλαχοδήμου. Ρόλο αμυντικών χαφ θα αναλάβουν οι Φέισα, Μανιάτης, ενώ τη θέση του κινητήριου μοχλού στη μεσαία γραμμή διεκδικούν οι Ιμπαγάσα, Μασάντο.

Ο Αργεντινός είναι πιο ποιοτικός παίκτης από τον Πορτογάλο και είναι πολύ πιθανόν ο Μίτσελ να τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα. Την Ερυθρόλευκη εστία θα υπερασπίσει ο Μέγερι, δεξιά θα αγωνιστεί ο Παπάζογλου, στο κέντρο της άμυνας οι Μανωλάς, Παπαδόπουλος ή Κοντρέρας και στην αριστερή πλευρά ο Χολέβας.

Μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Εξω από τη Θύρα 25 του Γ. Καραϊσκάκης σχηματίστηκαν ουρές προκειμένου οι φίλοι του Ολυμπιακού να προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτάκια». Η διάθεση τους θα συνεχιστεί(10.00-18.00)και οι τιμές των εισιτηρίων είναι:15, 17, 20, 25,35 και 85 ευρώ(VIP). O κόσμος των πρωταθλητών αναμένεται να κατακλύσει την Κυριακή το φαληρικό γήπεδο.

Η Μπεσίκτας καλεί τον Τζαμέλ Αμπτούν! Μετά τη Μαρσέιγ, ο αλγερινός εξτρέμ βρίσκεται στο στόχαστρο της τουρκικής ομάδας σύμφωνα με την αλγερινή ιστοσελίδα «Le Buteur». Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μπεσίκτας θέλει να εκμεταλλευτεί την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και να εντάξεις το ρόστερ της τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

Οι Aλγερινοί κάνουν ειδική μνεία στην πρόοδο που έχει κάνει ο Αμπντούν στην Ελλάδα αγωνιζόμενος στον Ολυμπιακού. Ο Αμπντούν ξεκίνησε την καριέρα του στους νέους της Παρί Σεν Ζερμέν. Αγωνίστηκε στη Ναντ και το 2010 πήγε στην Καβάλα. Την επόμενη χρονιά μετακόμισε στον Πειραιά.

Να σημειωθεί ότι ο Αμπντούν τον περασμένο Σεπτέμβριο ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2015.

Ο ισπανικός Τύπος αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 23χρονου μεξικανού μέσου της Μπαρτσελόνα Ιλιε Σάντσεθ(αγωνίζεται στη β΄ ομάδα), ο οποίος το ερχόμενο καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του συλλόγου για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1: «Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός συγχαίρει τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου μας για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος μετά από επικράτηση στη σειρά των τελικών επί της ΑΕΚ.Μία ακόμη επιτυχία στον δρόμο της δόξας που έχει χαράξει ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς σε όλα τα αθλήματα!Οι κούπες είναι αμέτρητες».