Απίστευτη πρόκριση για τη Ντόρτμουντ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Γερμανοί, πιστοί στο ρητό ότι δεν τα παρατούν ποτέ, έβαλαν δύο γκολ στις καθυστερήσεις , έφτασαν στο 3-2 και πέρασαν στις «4» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ματς , η ρεβάνς το 0-0 στην Ισπανία, ήταν δραματικό. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Η Μάλαγα, απέδειξε πόσο δυνατή ομάδα είναι και φάνηκε να κρατά το εισιτήριο της πρόκρισης στα χέρια της. Αλλά μάλλον την έφαγε η σιγουριά και η Ντόρτμουντ που τα έπαιξε όλα για όλα στα τελευταία λεπτά, σημείωσε δύο γκολ στις καθυστερήσεις και πήρε τη νίκη και την πρόκριση. Θύμισε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό της Βαρκελώνης το 1999.

Στο 25′ ο Χοακίν το 0-1 για τη Μάλαγα. Η Ντόρτμουντ ισοφάρισε στο 40′, όταν ο Ρόις έβγαλε έξοχη πάσα στον Λεβαντόφσκι και ο Πολωνός από κοντά έκανε το 1-1.

Στο 82′ ο Μπαπτίστα με πλασέ έστειλε τη μπάλα προς τα δίχτυα, παρενέβη ο Ελιέου για το 1-2, ένα γκολ που δεν θα έπρεπε να μετρήσει γιατί ο επιθετικός της Μάλαγα ήταν σε θέση οφ-σάιντ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρόις έκανε το 2-2 και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ύστερα από σύγχυση στην άμυνα της Μάλαγα, ο αμυντικός Σαντάνα σημείωσε το τελικό 3-2 και χάρισε την πρόκριση στους Γερμανούς.

Κίτρινες: Μπέντερ, Σμέλτσερ, Γκάμεζ, Τουλαλάν.

Ντόρτμουντ: Βαϊντερφέλερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Σαντάνα, Σμέλτσερ, Μπέντερ(73′ Σαχίν), Γκουντόγκαν), Ρόις, Μπλαζικόφσκι(73′ Σίμπερ), Γκέτσε, Λεβαντόφσκι.

Μάλαγα: Καμπαγέρο, Γκάμεθ, Ντεμικέλις, Σάντσεθ, Τουλαλάν, Καμάτσο, Αντούνες, Χοακίν, Ντούντα(74′ Ελισέου), Ισκο, Μπαπτίστα(82′ Σάντα Κρουζ).