Η Βαρκελώνη ζει στον ρυθμό του Champions League, για την αυριανή ρεβάνς του 2-2 της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Πριν όμως αρχίσει ο αγώνας της παρέας του Μέσι με την ομάδα του Ιμπραΐμοβιτς, οι Μπλαουγκράνα κάνουν ένα διάλειμμα με την ελπίδα να απολαύσουν την εκδίκηση για την ταπείνωσή τους το 2011.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, αναζητώντας το θαύμα του 2011 και προσφέροντας στο μεγάλο φαβορί εκείνης της χρονιάς (με το φάιναλ φορ στην πόλη της), αλλά και της φετινής, ευκαιρία για εκδίκηση. Απόψε (21.00 ΕΤ1) θα παιχτεί το πρώτο μέρος της best of 5 σειράς των προημιτελικών, που θα είναι και η μοναδική – προφανώς λόγω Champions League – με αγώνες σήμερα και την Πέμπτη.

Οι Πράσινοι, που δυσκολεύτηκαν να βρουν την τελευταία στιγμή αεροπορικά εισιτήρια και ταξίδεψαν μέσω Μονάχου, θα επιδιώξουν με τη σκληρή και επιθετική άμυνα να βγάλουν εκτός ρυθμού την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που υπομονετικά περίμενε χθες στο Παλαού Μπλαουγκράνα να υποδεχτεί τους πρώην συμπαίκτες του. Τα προβλήματα της «Μπάρτσα» (εκτός οι Μάικλ, Ραμπασέδα, Τοντόροβιτς) κάνουν την ομάδα του Πασκουάλ να δείχνει πιο ευάλωτη, καθώς εκτός των άλλων προσπαθεί να συντηρήσει τον πληγωμένο Χουάν Κάρλος Ναβάρο σε καλή αγωνιστική κατάσταση για τα κρίσιμα, όπως το αποψινό, ματς.