Τα πλάνα του ενόψει Εφές Αναντολού ξεδιπλώνει σιγά σιγά ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού γνωρίζει καλά όπως και οι παίκτες του ότι το πρώτο παιχνίδι της σειράς είναι κατά παράδοση το πιο κρίσιμο και θέλει να μπει η ομάδα του με το δεξί αύριο βράδυ κόντρα στους φιλόδοξους Τούρκους.

Η Εφές έχει τρομερή παράδοση στο ΣΕΦ, ενώ αντίθετα οι Ερυθρόλευκοι απαντούσαν πάντα με μεγάλες νίκες στην Πόλη. Η δημιουργία των γκαρντ της είναι ένα από τα μεγάλα ατού για το συγκρότημα του Μαχμουντί και εκεί έχει σταθεί ιδιαίτερα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, που προσανατολίζεται να βάλει πιθανότατα τον Εϊσι Λο πάνω στον Φάρμαρ ο οποίος αποτελεί και τον πιο επικίνδυνο παίκτη της στο σκοράρισμα.

Τον άλλο γκαρντ, η ελληνική ομάδα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον ξέρουν καλά, αφού ο Τζαμόν Γκόρντον έπαιζε στο Μαρούσι και μετά στον Ολυμπιακό, ο οποίος έκανε λάθος και τον άφησε. Ομως είχε πολύ καλύτερη οικονομική προσφορά στην Τουρκία.

«Παίζουμε κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης, που είναι μια ομάδα η οποία βγάζει ενέργεια και θέλει σεβασμό. Ομως και εμείς θέλουμε να πάμε στο φάιναλ φορ και να πάρουμε επιστρέφοντας στην Κωνσταντινούπολη και το πλεονέκτημα έδρας μαζί μας» επεσήμανε ο τεχνικός της Εφές Οκτάι Μαχμουντί, ο οποίος επέλεξε να έρθει σήμερα το βράδυ η ομάδα του στην Αθήνα έχοντας κάνει την τελευταία προπόνηση, παραμονή του πρώτου παιχνιδιού, στο Αμπντί Ιπεκτσί και όχι στο ΣΕΦ.