Ο ΠΑΟΚ νικώντας το Σάββατο τη Βέροια με 2-0 μέσα στην Τούμπα, παρέμεινε μόνος δεύτερος στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος, μετά τη χθεσινή ήττα του Αστέρα Τρίπολης από την Ξάνθη. Η Βέροια, που δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς προχθές στην Τούμπα, συνεχίζει να κινδυνεύει και θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία την ερχόμενη αγωνιστική, στο παιχνίδι εναντίον του Πλατανιά. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη παίζοντας σε ρυθμό ρελαντί πήρε μια εύκολη σχετικά νίκη και παρέμεινε αήττητη για έντεκα συνεχόμενα παιχνίδια, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η Βέροια δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Ιτάνζ. Το 1-0 εναντίον της Βέροιας έγινε με αυτογκόλ του Μοκάκε, έπειτα από κεφαλιά του Σαλπιγγίδη. Στο 72′ ο Βοσκάκης δεν έδωσε πέναλτι στην ανατροπή του Καλτσά από τον Κατσουράνη και στέρησε από τους φιλοξενούμενους την ευκαιρία της ισοφάρισης, ενώ στο 85′ ο Αθανασιάδης με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Η διαιτησία του Βοσκάκη (Ρεθύμνου) ήταν καλή, εκτός από τη φάση με την ανατροπή του Καλτσά από τον Κατσουράνη στο 72′ όπου ήταν ο ορισμός του πέναλτι. Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Λόρενς, Καλτσάς, Λίνο.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Κατσουράνης, Σίντελφελντ, Λίνο, Λάζαρ (65′ Φωτάκης), Κάτσε, Ολίσε, Καμαρά, Λόρενς (78′ Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης (65′ Αθανασιάδης).

Βέροια: Λόπεζ, Μπερτέν, Ορέστες, Τζιμογιάννης, Αμαραντίδης, Γκιγιέρμο (64′ Ρεάνο), Καλογέρης, Ολαϊτάν, Μπαρκάν (70′ Καλτσάς), Μοκάκε (82′ Παυλίδης), Ιωάννου.