Μαέστρος Ιμπαγάσα! Αλλη ομάδα ήταν ο πρωταθλητής Ολυμπιακός με τον 37χρονο Αργεντινό. Μπήκε αλλαγή στο 57′ στα Περιβόλια, ήταν δημιουργός δύο τερμάτων και έδωσε ποιότητα στο παιχνίδι των πρωταθλητών. Η ομάδα του Μίτσελ νίκησε τον Πλατανιά στα Χανιά με 4-0 και θέλει να κάνει πρόωρη φιέστα στο ντέρμπι γοήτρου με τον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Ιμπαγάσα έστειλε μήνυμα σε διοίκηση και Μίτσελ: «Θέλω να αγωνιστώ ακόμη έναν χρόνο. Είτε εδώ είτε σε άλλη ομάδα. Θα εξαρτηθεί αυτό από τη διοίκηση και τον προπονητή».

Ο Μίτσελ χαρακτήρισε τον Ιμπαγάσα δάσκαλο ποδοσφαίρου που παρέδωσε μαθήματα στα Χανιά. Ο ισπανός τεχνικός φρεσκάρισε την ενδεκάδα και αναφερόμενος στον Φετφατζίδη είπε: «Δεν έκανε καλό παιχνίδι, όμως ήταν πειθαρχημένος. Θα πάρει και άλλες ευκαιρίες. Το σκορ είναι βαριά τιμωρία για τον Πλατανιά. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει είτε με πέναλτι είτε με οργανωμένη επίθεση».

Οι πρωταθλητές εγκλωβίστηκαν στο α’ ημίχρονο στο παιχνίδι των παικτών του Αγγελου Αναστασιάδη. Ωστόσο ο Αμπντούν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ έξω από την περιοχή στο 20′ (0-1). Στο 40′ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, όμως ο Αναστασάκος έριξε στο τερέν τον Μανωλά και ο Κάκος έδωσε σωστά επιθετικό φάουλ. Στη συνέχεια της φάσης, ο Αναστασάκος δέχτηκε αντικανονικό μαρκάρισμα από τον Μέγερι. Ο κερκυραίος ρέφερι αρνήθηκε πέναλτι υπέρ του Πλατανιά στο 60′, όταν ο Μανωλάς ανέτρεψε τον Γιάννου. Στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός μετέφερε το παιχνίδι στην εστία του Ζάλουντοκ και με οδηγό τον Ιμπαγάσα σημείωσε χορταστικό σκορ. Ο Αργεντινός τροφοδότησε τους Φουστέρ (πέτυχε το 0-2 στο 62′) και Μήτρογλου (ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3 στο 80′). Ο 25χρονος φορ ήταν δημιουργός του τέταρτου γκολ καθώς βρήκε με πάσα ακριβείας τον Βλαχοδήμο, ο οποίος έγραψε το τελικό 0-4 στις καθυστερήσεις(93′). Ο Κάκος ελέγχεται για τη φάση του 60′. Κίτρινη κάρτα: Τέτε, Φέισα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ζάλουντοκ, Αργυρόπουλος, Στόλερ, Δημήτρης, Κουρτεσιώτης, Αγκιλέρα (70′ Δέντσας), Τέτε, Ναζλίδης, Γιάννου (70′ Μιρτσέτα), Μπέλιτς, Αναστασάκος (79′ Γιακουμάκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγερι, Μοντέστο, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέβας, Φέισα, Γκρέκο, Μασάντο (57′ Ιμπαγάσα), Φετφατζίδης (57′ Φουστέρ), Αμπντούν (73′ Βλαχοδήμος), Μήτρογλου.

Ο τεχνικός του Πλατανιά Αγγελος Αναστασιάδης δήλωσε: «Ημασταν καλύτεροι μέχρι να γίνει το 0-2. Κάναμε εύκολα το λάθος. Δώσαμε το δικαίωμα στον Ολυμπιακό που είναι ομάδα με ποιότητα να βάλει γκολ».