Εως τις 19 Μαΐου παρατείνονται, λόγω της μεγάλης επιτυχίας και της εξαιρετικά αυξημένης ζήτησης, οι παραστάσεις του έργου «Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα» του Ευγένιου Ο' Νιλ που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

Σε ένα από τα σημαντικότερα έργα του 20ού αιώνα, ο Ο' Νιλ επεξεργάζεται τον μύθο της «Ορέστειας» και τον μεταγράφει σε μια σύγχρονη τριλογία, διερευνώντας τις εκδοχές ενός αόρατου μηχανισμού, που ορίζει και συνθλίβει τη ζωή των ανθρώπων.

Στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, η ιστορία της οικογένειας Μάννον διατηρεί ανοιχτή συνομιλία με το σήμερα, φέρνοντας τον θεατή αντιμέτωπο με το ερώτημα της δικής του εμπλοκής στο μηχανισμό αυτό.

Σκηνοθετεί ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Γιάννης Χουβαρδάς, ενώ τη διανομή συνθέτει μία εξαιρετική ομάδα ηθοποιών, οι Ακύλλας Καραζήσης, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μαρία Πρωτόπαππα, Χρήστος Λούλης, Γιώργος Γάλλος, Αργύρης Πανταζάρας, Γιούλικα Σκαφιδά, Χρήστος Στέργιογλου, Χάρης Τσιτσάκης, Θέμις Μπαζάκα, Μάγια Λυμπεροπούλου και Γιώργος Κοτανίδης.

Οι υπόλοιπες παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου («Γκόλφω», «Τα κόκκινα φανάρια», «Vitrioli», «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου», «Το έπος του Διγενή Ακρίτα», «Πενθεσίλεια») θα ολοκληρωθούν στις 28 Απριλίου.

Η παράσταση «Θεατές»συνεχίζεται, όπως είναι προγραμματισμένο, έως και τις 24 Μαΐου.

Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου (Αγίου Κωνσταντίνου 22 – 24 & Πανεπιστημίου 48), με πιστωτική κάρτα στο 2107234567 και στο http://www.n-t.gr./ .

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από