Πρόθεση να αποκτήσει «με μηδαμινή αξία» το σπίτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου καταλογίζει με εξώδικο που απέστειλε σε γείτονά της η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, με αφορμή την εμφάνισή του σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Ο γείτονας της Βίκυς Σταμάτη σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό έκανε λόγο για «προβλήματα» που αντιμετώπισε λόγω της γειτνίασής του «με το ζεύγος Τσοχατζόπουλου».

Η κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου απέστειλε εξώδικο, διά του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια, στο οποίο υποστηρίζει πως απώτερος στόχος του γείτονά της είναι να επιτύχει την δήμευση του διαμερίσματός της, που ήδη τελεί υπό δήμευση με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, προκειμένου να «το αποκτήσει σε μηδαμινή αξία μέσω πλειστηριασμού».

Η Βίκυ Σταμάτη, υποστηρίζει ότι ο γείτονάς της απέκτησε τα διαμερίσματα που του ανήκουν στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου μέσω πλειστηριασμού. Του καταλογίζει επίσης ότι επέτρεψε σε τηλεοπτικά συνεργεία να μαγνητοσκοπήσουν το εσωτερικό του διαμερίσματός της και να τραβήξουν φωτογραφίες της ίδιας και του ανήλικου παιδιού της από κορνίζες και τον καλεί να σταματήσει κάθε παράνομη συμπεριφορά του.