Ανάρπαστο έγινε το ροζέ κρασί με το όνομα Miraval που παρουσίασε την Πέμπτη το ζεύγος Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Ζολί: μέσα σε μόλις πέντε ώρες πουλήθηκαν οι πρώτες 6.000 φιάλες. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό πούλησαν μία κάθε τρία δευτερόλεπτα ή 20 μπουκάλια ανά λεπτό.

Αν συνέβαινε σε κατάστημα θα είχαν δημιουργηθεί ουρές από τους λάτρεις του κρασιού ή τους απλά περίεργους. Το λανσάρισμα του Miraval έγινε όμως στο Διαδίκτυο την Πέμπτη και μάλιστα σε σχετικά καλή τιμή: 105 ευρώ για κάθε συσκευασία έξι μπουκαλιών. Ακόμη 100.000 μπουκάλια έχουν ήδη πωληθεί σε εστιατόρια.

«Η πώληση ξεκίνησε στις 9.00 το πρωί και έως τις 2.00 το μεσημέρι είχαμε ξεπουλήσει» σχολίασε ο Βιταμπέλα, εκπρόσωπος της επιχείρησης που έστησε πρόσφατα το ζεύγος Πιτ-Ζολί.

Οι χολιγουντιανοί σταρ εισέρχονται λοιπόν δυναμικά στον χώρο της οινοποιίας με το Miraval Côtes de Provence. Το κρασί παράγεται στη γαλλική Ριβιέρα στο κτήμα του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Ζολί. Τα ονόματά τους (Ζολί – Πιτ) αναγράφονται διακριτικά στην πίσω πλευρά του μπουκαλιού μαζί με αυτό του συνεταίρου τους Μαρκ Περέν.