Από μικρή στο μεροκάματο βγήκε η βιολογική κόρη του ζεύγους Πιτ – Ζολί, Βιβιέν, που έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο. Και όχι σε κάποια τυχαία ταινία αλλά στο πλευρό της μητέρας της στο «Maleficent» της Ντίσνεϊ, μια διασκευή του κλασικού παραμυθιού της Ωραίας Κοιμωμένης. Η 4χρονη λοιπόν υποδύεται την πριγκίπισσα στην παιδική της ηλικία και για τον κόπο της αμείβεται με 3.000 δολάρια (2.227 ευρώ) την εβδομάδα.

Αν και το ποσό μπορεί να φαίνεται αρκετά μεγάλο, στην πραγματικότητα δεν είναι. Για τα δεδομένα του Χόλιγουντ τουλάχιστον. Πρόκειται για τον κατώτατο μισθό με τον οποίο αμείβονται όλοι οι ηθοποιοί που ξεκινούν την καριέρα τους στην κινηματογραφική βιομηχανία. Δηλαδή με 842 δολάρια (624,95 ευρώ) ημερησίως. Και σαν να μην ήταν αρκετά αυτά που ήδη παίρνει, οι υπεύθυνοι της παραγωγής τής χορηγούν επιπλέον 60 δολάρια (44,53 ευρώ) την ημέρα για τα έξοδά της.

Φαίνεται πως η εν λόγω ταινία –αναμένεται να κυκλοφορήσει στους αμερικανικούς κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2014 –έγινε τελικά οικογενειακή υπόθεση για την Αντζελίνα. Εκτός από τη Βιβιέν, ένα πέρασμα έκαναν και τα υιοθετημένα Παξ, 8 χρονών, από το Βιετνάμ και Ζαχάρα, 7 χρονών, από την Αιθιοπία. Οι δύο συμμετείχαν ως κομπάρσοι στη σκηνή της βάφτισης της πριγκίπισσας, όπου η κακιά μάγισσα την καταράστηκε.

Εναν μικρό ρόλο θα είχε και η 6χρονη κόρη Σιλό, την ημέρα όμως των γυρισμάτων δεν είχε διάθεση να στηθεί στην κάμερα και γι’ αυτό αντικαταστάθηκε. Η αμοιβή αυτών των παιδιών δεν έγινε γνωστή αλλά αν κρίνουμε από τη Βιβιέν σίγουρα δεν θα βρέθηκαν στο πλατό χωρίς χρηματικό αντάλλαγμα.