Η αποχώρηση του Αναστόπουλου από τον πάγκο του ΟΦΗ όχι μόνο δεν έφερε κλυδωνισμούς αλλά η κρητική ομάδα συνεχίζει τις νίκες (2-1) με τον Γιάννη Πετράκη, δείχνοντας χαρακτήρα και απέναντι στον Πανιώνιο. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις καθώς από δική του ατομική προσπάθεια και πάσα άνοιξε το σκορ στο 43′ ο Λαμπρόπουλος ενώ το 2-0 έγινε στο 47′ με τον Περογαμβράκη. Ο Πετράκης που είχε κάνει την έκπληξη στην 11άδα με τον Βαλεριάνο αριστερά, βλέποντας ότι είχε πρόβλημα τον αντικατέστησε νωρίς, κάνοντας εσωτερική αλλαγή (ο Μονιάκης πήγε από δεξιά, αριστερά). Ο Πανιώνιος ξύπνησε αργά (88′ μείωσε με σουτ ο Αραβίδης). «Κρίμα για τη δουλειά που κάνουμε, να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Την ψυχολογία πρέπει να τη φτιάχνουμε μόνοι μας. Εχουμε μπει στο τούνελ και πρέπει να βγούμε» τόνισε ο προπονητής του Πανιωνίου, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον ΟΦΗ που, παρά τα προβλήματα, δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο στο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης. Ο Γιάννης Πετράκης, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο (περίπου 4.000) και στους παίκτες, δήλωσε πως πρέπει να διατηρηθεί αυτή η σωστή νοοτροπία.

Καλή η διαιτησία του Θάνου. Κίτρινες: Σάμαρης, Μενδρινός, Παπάζογλου.

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Βερόν (69′ Ζορμπάς), Σαρ, Μπανούσης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης (76′ Βιτώρος), Σόουζα, Βαλεριάνος (39′ Κουρδάκης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Περιστερίδης, Κούρντι, Ρόκας (53′ Κούρος), Αυλωνίτης, Τόσκας, Ανδράλας (73′ Παναγιωτίδης), Σάμαρης, Μενδρινός, Αραβίδης, Καμπάνταης, Οκόγιε (53′ Κολοβός).