Ο 35χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του όμως δεν συμφωνεί στο οικονομικό. Η διοίκηση της πράσινης ΠΑΕ θεωρεί τον Καραγκούνη σημαία της ομάδας, ωστόσο είναι αδύνατον να καλύψει το υψηλό συμβόλαιό του (1,1 εκατ. ευρώ, ετησίως). Του έχει προταθεί γενναία μείωση των αποδοχών του (250.000 ευρώ).

Πιθανότατα τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί το τελικό ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών με στόχο ο Καραγκούνης να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην Παιανία.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση γνωστοποίησε ότι θα συγκληθεί νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση για να δοθεί παράταση στην προθεσμία για την κάλυψη στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ. Τη νέα ΓΣ θα ορίσει σε συνεδρίαση το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που έχει προγραμματιστεί να γίνει σήμερα (17.00). Σε αυτή θα δοθεί παράταση στην προθεσμία για την κάλυψη στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ, καθώς έχουν μαζευτεί συνολικά 2.091.617 ευρώ από την Παναθηναϊκή Συμμαχία

(Ανδρέα Βγενόπουλο και Αδαμάντιο Πολέμη). Το ποσόν αντιστοιχεί σε ποσοστό 13,95% του συνόλου της εν λόγω αύξησης.

Η νέα Γενική Συνέλευση θα οριστεί σε 20 ημέρες και στη συνέχεια θα δοθεί προθεσμία 2-3 μηνών στους παλαιούς και νέους μετόχους να ασκήσουν το δικαίωμά τους και να συμμετάσχουν στην αύξηση.

Η διοίκηση της πράσινης ΠΑΕ δεν έχει άλλον δρόμο και υποχρεώθηκε να καταφύγει στη λύση αυτή, καθώς το πρόβλημα που ανέκυψε με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έβαλε εμπόδια στην ήδη αποφασισμένη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου (λήγει στις 9 Αυγούστου).

– Ο Αντώνης Αντωνιάδης επιστρέφει στο ΔΣ της πράσινης ΠΑΕ, στη θέση του νομικού Δημήτρη Βερβεσού, ο οποίος θα αποχωρήσει λόγω φόρτου εργασίας.