Παίκτη του Ολυμπιακού θεωρούν τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Πατρίτσιο Ροντρίγκες τα ΜΜΕ της Αργεντινής! Αναφέρουν ότι αποχώρησε από την προετοιμασία της Ιντεπεντιέντε έχοντας προορισμό την Ελλάδα. Από τον Ολυμπιακό έγινε γνωστό ότι «ο Ροντρίγκες δεν μπήκε στο αεροπλάνο και δεν έρχεται στην Ελλάδα. Είναι ένας παίκτης που τον παρακολουθούμε και παίζει σε μια ομάδα που μας χρωστά χρήματα. Αλλά ώς εκεί».

Ο Τύπος στην Αργεντινή αναφέρει τα εξής: «Ο Ροντρίγκες αποχώρησε το πρωί της Τρίτης από την προπονητική βάση της Ιντεπεντιέντε στο Ταντίλ. Μαζί με τον πατέρα του αναχώρησαν για το Μπουένος Αϊρες. Από εκεί επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο για την Ελλάδα για την υπογραφή συμβολαίου στον Ολυμπιακό.

Η Ιντεπεντιέντε αρνήθηκε πρόταση της Τορίνο. Προσέφερε 1,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του Αργεντινού. Ο Ολυμπιακός δίνει το ίδιο ποσό αλλά έχει το πλεονέκτημα του χρέους της Ιντεπεντιέντε (1,5 εκατ. ευρώ) από τη μεταγραφή του Λιονέλ Νούνιες το 2008».

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη Ρόμα για τον δανεισμό του ιταλού επιτελικού μέσου Λεάντρο Γκρέκο, ο οποίος παραμένει πρώτος στόχος για τους νταμπλούχους.

Στην Ιταλία, αρκετές ιστοσελίδες φιλοξενούν δηλώσεις του τεχνικού της Πεσκάρα Τζιοβάνι Στρόπα, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδιοξία του για τη μετακίνηση του Γκρέκο στην ομάδα του: «Δεν ξέρω σε ποιο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Ρόμα με την Πεσκάρα για τον Γκρέκο, αλλά τα χαρακτηριστικά δείχνουν αίσιο τέλος για μας».

Στο μεταξύ, για προχωρημένες επαφές τόσο της Αρσεναλ όσο και της Λίβερπουλ με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς κάνει λόγο το Skysports.

Από τον Ολυμπιακό έλεγαν και χθες ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον Μιραλάς.

Αργεντίνικη ιστοσελίδα έγραφε χθες ότι ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Αλαν Ρουίς

Η ερυθρόλευκη αποστολή επέστρεψε χθες από την Αυστρία και ο Μάρκο Πάντελιτς έπλεξε το εγκώμιο του Λεονάρντο Ζαρντίμ: «O κ. Ζαρντίμ είναι πολύ έξυπνος προπονητής και πιστεύω ότι θα μας διδάξει πολλά νέα πράγματα».

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι πέντε διεθνείς Τοροσίδης, Μανιάτης, Χολέμπας, Φετφατζίδης, Μήτρογλου.