Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πιστεύει ότι ο ουρουγουανός φορ θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης. Ο Φορναρόλι αναμένεται αύριο στην Αθήνα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο στους Πρασίνους.

Ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» Γιάννης Αλαφούζος σε ομιλία του προς στους ποδοσφαιριστές τόνισε:

«Oσο για αυτά που ακούγονται για τον Ολυμπιακό, τις διαιτησίες και το σαθρό κατεστημένο που επικρατεί εδώ και 15 χρόνια, είναι χρέος μας να το πολεμάμε σε κάθε επίπεδο. Στις δύσκολες στιγμές που περάσαμε, αν δεν υπήρχαν ο κ. Γόντικας, ο προπονητής και όλη η ομάδα υποστήριξης, θα είχαμε ήδη διαλυθεί. Η Παναθηναϊκή Συμμαχία είναι ένα έντιμο μοντέλο με αρχές».

Από την πλευρά του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είπε: «Η προσπάθεια και το κουράγιο του κ. Αλαφούζου έσωσαν την ομάδα που βρισκόταν μπροστά σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Πιστεύω ότι έπειτα από όλα αυτά ο Παναθηναϊκός θα γίνει και πάλι μεγάλος».

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει χέρια και τυπικά σήμερα με τη μεταβίβαση του 54,7% των μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

Οι Πράσινοι ηττήθηκαν προχθές επί αυστριακού εδάφους από τη ρωσική Κράσνονταρ με 2-1. Οι Ρώσοι προηγήθηκαν με τους Ζοαοζίνιο (11′), Ιγκνάντεφ (31′) και στο 81′ ο Πετρόπουλος με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Χουχούμη διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η Κράσνονταρ είχε τρία δοκάρια: Ντρίνσιτς (30′), Μαρτίνοβιτς (40′), Μοβσισιάν (87′).

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Καρνέζης (46′ Ταμπάκης), Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες (46′ Πίντο), Ιωαννίδης (46′ Σπυρόπουλος), Λαγός (46′ Δώνης), Βιτόλο, Ζέκα (60′ Μαρίνος), Χριστοδουλόπουλος (64′ Χουχούμης), Σισοκό (46′ Κουσίδης), Τοτσέ (46′ Πετρόπουλος).

Χαλάρωμα έκαναν χθες το πρωί στο βροχερό Ζάλτσμπουργκ οι Πράσινοι.