Παράταση αγωνίας για τον Κουίνσι, ενώ ο Φορναρόλι βρίσκεται με τις βαλίτσες στο χέρι προκειμένου να ταξιδεύσει στην Αυστρία και να ενσωματωθεί με την αποστολή του Παναθηναϊκού.

Η υπόθεση της παραμονής του γκανέζου μεσοεπιθετικού φαίνεται ότι δυσκολεύει για τη διοίκηση της πράσινης ΠΑΕ. Η Φορτούνα Ντύσελντορφ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση αγοράς του Κουίνσι στην Αλ Σάαντ (διατηρεί τα δικαιώματά του), ενώ ο Παναθηναϊκός επιθυμεί την παραμονή του για ακόμη έναν χρόνο υπό μορφή δανεισμού. Η ομάδα του Κατάρ προτιμά να πουλήσει τον Γκανέζο, όμως σημαντικό ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του παίκτη. Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του Κουίνσι.

Οσον αφορά τον 24χρονο επιθετικό Μπρούνο Φορναρόλι, οι Πράσινοι έχουν συμφωνήσει μαζί του και με τις δύο ομάδες Σαμπντόρια, Νασιονάλ Μοντεβιδέο καθώς και με εταιρεία μάνατζερ που διατηρούν τα δικαιώματά του.

Σήμερα θα ταξιδεύσουν στην Αυστρία οι Γιάννης Αλαφούζος και Κώστας Ελευθεράκης για να παρακολουθήσουν την προετοιμασία του Παναθηναϊκού και για να μιλήσουν με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για το θέμα της συμπλήρωσης του ρόστερ.Ο πορτογάλος τεχνικός έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα από την ομάδα του στο πρώτο φιλικό ματς με αντίπαλο τη γερμανική Αϊντραχτ Μπραουνσβάιχ (Β’ κατηγορίας). Ο Φερέιρα διαπίστωσε αρετές και αδυναμίες. Περιμένει περισσότερα από τους νεοαποκτηθέντες Βελάσκες, Σισοκό, ωστόσο δεν ανησυχεί καθώς γνωρίζει ότι θέλουν χρόνο για να προσαρμοστούν.