Την αποφυλάκισή του διεκδικεί με προσφυγή του στο Δικαστικό Συμβούλιο ο γιος του Μάκη Ψωμιάδη, Σταύρος, ο οποίος μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς τους κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μέσω υπεξαίρεσης από τα ταμεία της ΑΕΚ και κακουργηματικής φοροδιαφυγής.

Ο Σταύρος Ψωμιάδης που κρατείται μαζί με τον επίσης προφυλακισμένο πατέρα του (σ.σ.: βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων) αρνείται τις αξιόποινες πράξεις που του αποδίδονται. Σε ό,τι αφορά την υπεξαίρεση ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι η υπόθεση εκκρεμεί δικαστικά και ως εκ τούτου δεν μπορεί κανείς να προδικάσει ποιος ή ποιοι ευθύνονται για το συγκεκριμένο αδίκημα, το οποίο συνδέεται με τα χρήματα της ΑΕΚ.

Επιπλέον, αρνείται ότι έχει διαπράξει και κακουργηματική φοροδιαφυγή υποστηρίζοντας ότι ο διοικητικός έλεγχος βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές του υπουργείου Οικονομικών και πριν αυτός ολοκληρωθεί δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί αδίκημα εις βάρος του.

Ο κατηγορούμενος επικαλείται επίσης ότι δεν είναι ύποπτος φυγής, αφού μόνος του εμφανίστηκε στη Δικαιοσύνη προτού η Αστυνομία εκτελέσει το ένταλμα σύλληψής του, ενώ μέχρι σήμερα ήταν συνεπής και σε όλα του τα «ραντεβού» με το ΣΔΟΕ και τις άλλες προανακριτικές Αρχές όποτε χρειάστηκε να προσκομίσει στοιχεία στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι είναι αθώος.