Στην Αργεντινή έχει ρίξει τα δίχτυα του ο Ολυμπιακός. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός Αλαν Ρουίς (αγωνίστηκε χθες τα ξημερώματα με την Εθνική Νέων Αργεντινής κόντρα στη Βραζιλία στον τελικό του τουρνουά U20 και γνώρισε την ήττα με 1-0) πλησιάζει στους Ερυθρόλευκους.

Ο μάνατζέρ του Φερνάντο Κοσεντίνιο θα ταξιδέψει αυτήν την εβδομάδα στην Αθήνα και θα έχει ραντεβού με τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει να αποκτήσουν το 60% των δικαιωμάτων του Ρουίς, δίνοντας περίπου 720.000 ευρώ στη Χιμνάσια λα Πλάτα.

Ο γαλλικός Τύπος ασχολήθηκε με τον πορτογάλο επιτελικό μέσο Πάουλο Μασάδο και τον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι τα 2,5 εκατ. ευρώ που δίνουν οι Πειραιώτες δεν είναι αρκετά για να γίνει η μεταγραφή!

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του Γιάννης Βρέντζος, Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα συναντηθούν αύριο ή μεθαύριο με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και θα μπει στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός.

Η Λιλ έκλεισε τη μεταγραφή του Βίκτωρα Κλωναρίδη από την ΑΕΚ, ωστόσο ο μεγάλος στόχος της ήταν ο επιθετικός του Ολυμπιακού Κέβιν Μιραλάς! Ο Βέλγος αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια στους Λιλουά (2004-2008) πριν πάρει μεταγραφή στη Σεντ Ετιέν. Οπως αναφέρει το mercato365 η Λιλ ήθελε πάρα πολύ να βρει τρόπο να αποκτήσει τον Κέβιν Μιραλάς από τον Ολυμπιακό, αλλά «κόλλησε» στα 8 εκατ. ευρώ της ρήτρας του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο, η Πορτουγκέζα έδειξε ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Ντιόγκο.

– Ο Γιάννης Μανιάτης ενώθηκε χθες με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Ιωάννα Γαλλή, σε εκκλησία της Βουλιαγμένης. Κουμπάρος ήταν ο γνωστός τραγουδιστής και φίλος του Μανιάτη, Χρήστος Χολίδης.