ΜΠΟΥΦΟΝ

Πάθος, στυλ , τσιμπιδάκια στα μαλλιά και κλειστά μάτια όταν έλεγε τον εθνικό ύμνο. Μέχρις εκεί όμως. Ο ηλικίας 34 ετών κίπερ είναι κορυφαίος όταν δεν βλέπει απέναντί του Ισπανούς…

ΚΙΕΛΙΝΙ

Οχι, δεν βγήκε επειδή έπαθε ναυτία. Με πρόβλημα στο πόδι, αντικαταστάθηκε και έφτασε ένα 20λεπτο για να διαπιστωθεί πως ήταν αδύνατο να σταθεί απέναντι στον αφιονισμένο Φάμπρεγας.

ΑΜΠΑΤΕ

Εχασε τον Αλμπα στη φάση του 2-0 και γενικά δεν κράτησε τη θέση του. Βέβαια, δεν ήταν μπάτε σκύλοι αλέστε, σίγουρα όμως ο Αμπάτε δεν είναι Τζεντίλε ή Μπέργκομι.

ΜΠΑΡΤΖΑΛΙ

Αχρωμος και άοσμος. Ηθελε, αλλά δεν μπορούσε να κρατήσει τους Ισπανούς. Οι επιθέσεις γίνονταν κατά κύματα και ο μπακ παραλίγο να πνιγεί…

ΜΠΟΝΟΥΤΣΙ

Από τους καλούς του Πραντέλι

σε αυτό το τουρνουά.

Σε συνολική εικόνα. Οχι ειδικά κόντρα στους Φούριας Ρόχας των ρεκόρ.

ΜΑΡΚΙΖΙΟ

Με καλές και κακές στιγμές.

Ο υπασπιστής του Πίρλο έχασε

τα βήματά του απέναντι στη

μεσαία γραμμή των ρομπότ

της Ισπανίας. Ηταν αδύνατο να μείνει συνεπής στον ρόλο του.

ΝΤΕ ΡΟΣΙ

Από αυτόν ο «Καίσαρας» της Ιταλίας θα περίμενε περισσότερα, κυρίως ένεκα της εμπειρίας του. Δεν τα κατάφερε. Εγειρε ο ένας πύργος των ιταλών χαφ λες και επρόκειτο για την Πίζα!

ΜΟΝΤΟΛΙΒΟ

Στο συναπάντημα με το πεπρωμένο, ήταν άτυχος. Οχι μόνο γιατί βγήκε, αλλά και διότι ο αντικαταστάτης του τραυματίστηκε στο πεντάλεπτο!

ΠΙΡΛΟ

Μεγάλη (και σε διάρκεια!) η διοργάνωση για τον Αντρέα. Στον τελικό η εικόνα του θάμπωσε και μόνο στις στημένες μπάλες φάνηκε. Εχασε πόντους για τη Χρυσή Μπάλα.

ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ

Εμεινε στη Γερμανία και στη Μέρκελ. Παρών – απών! Ούτε μια φάση της προκοπής, εγκλωβισμένος στις δαγκάνες των Πικέ – Ράμος.

ΚΑΣΑΝΟ

Δύο σουτ έκανε η Ιταλία στο πρώτο 45λεπτο και τα θυμόμαστε από τον επιθετικό. Μετά τον άλλαξε ο Πραντέλι. Δεν έλαμψε, προσπάθησε όμως.