Ολα άρχισαν από μια πρόσκληση για ένα πάρτι στο Παρίσι, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οικοδεσπότης ήταν ο αριστοκράτης και ζάπλουτος γάλλος σχεδιαστής μόδας Αρθουρ ντε Σουλτρέ και τιμώμενο πρόσωπο η Πίπα Μίντλτον, αδελφή της δούκισσας του Κέμπριτζ – κατά κόσμον Κέιτ.

Λίγο ζωηρή η Πίπα όμως, καθώς και η παρέα της, και αρκετά αδηφάγοι οι παπαράτσι, δεν ήθελε και πολύ να δημιουργηθεί το σκάνδαλο. Λίγες ώρες μετά το ξέφρενο πάρτι, η 28χρονη Πίπα εθεάθη σε κάμπριο αυτοκίνητο συντροφιά με τρεις άνδρες.

Ενας από αυτούς απείλησε τους παπαράτσι με όπλο – ψεύτικο, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Ντε Σουλτρέ – κι έτσι η αδελφή τής μέλλουσας βασίλισσας της Αγγλίας κινδυνεύει τώρα να διαβεί την πύλη της γαλλικής Αστυνομίας για ανάκριση.

Ακόμη όμως κι αν τίποτα δεν συμβεί κι αποδειχθεί πως όλα ήταν μια κακόγουστη πλάκα τεσσάρων νεαρών, δύσκολα θα ξεπλυθεί η ντροπή για τη βασιλική οικογένεια.

Και μάλιστα αυτή την περίοδο που προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον εορτασμό του Διαμαντένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας, δηλαδή τα εξήντα χρόνια της Ελισάβετ στον βρετανικό θρόνο.