Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει ότι υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία αποκαταστάθηκε το κάταγμα του κρανίου.

Αναφέρει συγκεκριμένα: «Ο ασθενής κ. Λώλος εισήχθη σήμερα 6/4/2012 στο νοσοκομείο Υγεία με εμπιεστικό κάταγμα κρανίου, θλάσεις εγκεφάλου και τραυματική υπαρχανοειδή αιμορραγία. Ο κ. Λώλος είχε πλήρη επικοινωνία κατά την άφιξή του, υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αποκαταστάθηκε το κάταγμα του κρανίου. Ο ασθενής ανένηψε ομαλώς και παρακολουθείται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας».

Υπενθυμίζεται ότι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ζήτησε τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο Μάριος Λώλος.

Παρουσία εισαγγελέα θα διεξαχθεί για την υπόθεση και η ΕΔΕ που διέταξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Στο μεταξύ γίνεται σήμερα η κηδεία του 77χρονου αυτόχειρα στο Α Νεκροταφείο ενώ η σορός του θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία, όπου και θα αποτεφρωθεί.

Στις 2 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών θα πραγματοποιηθεί η πολιτική κηδεία του 77χρονου Δημήτρη Χριστούλα, που έθεσε τέλος στη ζωή του την περασμένη Τετάρτη, στην πλατεία Συντάγματος.