«Εισιτήρια τέλος» ανακοίνωσε χθες η Ευρωλίγκα και πλέον οι φίλοι των Ερυθρολεύκων έχουν μοναδική ελπίδα να βρουν μέσω της ομάδας τους, η οποία όμως (όπως είναι απόλυτα λογικό) δίνει προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας.

Σε ανακοίνωσή της η πειραϊκή ΚΑΕ αναφέρει αυτό ακριβώς, τονίζοντας παράλληλα πως είναι αδύνατον να εξυπηρετηθούν όλα τα αιτήματα δεδομένου ότι στη διάθεσή της θα υπάρχουν μόνο 1.000 εισιτήρια (θα γίνουν προσπάθειες να εξασφαλιστούν περισσότερα).

Πάντως το φάιναλ φορ μπορεί να περιμένει, αφού ενδιάμεσα υπάρχουν παιχνίδια για την Α1 όπως το σημερινό (17.00) στο ΣΕΦ κόντρα στην Καβάλα, που αποτελεί εξ αναβολής αγώνα της 25ης αγωνιστικής.

Αλλωστε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς τις τελευταίες ημέρες με τους συνεργάτες του έχουν αρχίσει την κλασική επιχείρηση… προσγείωσης των παικτών του, που πρέπει να αλλάξουν τσιπάκι.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Τζόι Ντόρσεϊ θα είναι στα πιτς, ενώ πολύ πιθανό είναι να μείνει εκεί και ο Εϊσι Λο που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τις ενοχλήσεις στο γόνατο. Αντίθετα, επιστρέφει ύστερα από πολύμηνη απουσία ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, που θα πάρει τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά για να μπει σιγά σιγά στον ρυθμό.

Πρόκειται για πολύτιμο παίκτη, εξαιρετικά έμπειρο που μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις ιδιαίτερα στην άμυνα.

Η Καβάλα θα μπει και πάλι σε παρκέ για αγώνα ύστερα από σχεδόν ένα μήνα αφού το τελευταίο της παιχνίδι ήταν με τον Ικαρο στη Γλυφάδα στις 14 Μαρτίου και μετά είχε ρεπό. Αυτό είναι σαφώς ντεζαβαντάζ για το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίφτη, που αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν.