Πιάνει δουλειά σήμερα ο ορκωτός λογιστής στην ΠΑΕ ΑΕΚ για να υπολογίσει τα χρέη που αναλογούν σε κάθε διοίκηση. Χθες πάντως ο Σταύρος Αδαμίδης μίλησε με τον Κώστα Μανωλά με σκοπό την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σήμερα λοιπόν ξεκινά δουλειά ο ορκωτός λογιστής στα βιβλία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ισως ακόμα και εντός της ημέρας ή το πολύ αύριο να έχει τα επίσημα αποτελέσματα.

Σκοπός δεν είναι άλλος παρά να υλοποιηθεί η επιθυμία των μετόχων που εκφράστηκε από τους Πέτρο Παππά αρχικά και τον Ντέμη Νικολαΐδη στη συνέχεια για να φανούν τα χρέη που έχει αφήσει στη θητεία της η κάθε διοίκηση.

Αυτό όμως σημαίνει ότι το περιβόητο ραντεβού που είχε ειπωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί σήμερα μεταξύ των μετόχων που ανέλαβαν τα ηνία της ΑΕΚ το 2004 δεν πρόκειται να γίνει. Κανείς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να πει πότε θα συναντηθεί η παρέα του 2004, αφού για αύριο έχει οριστεί το πρώτο συμβούλιο της διοίκησης του «Θεμελίου 21».

Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι πολλοί – και απ’ αυτούς που συναντήθηκαν την περασμένη Κυριακή – πιστεύουν ή θεωρούν ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα. Η «ΟΜΑΔΑ» επικοινώνησε με τον πρώην πρόεδρο της Ενωσης και πριν καλά προλάβουμε να τον ρωτήσουμε για τις σκέψεις του μάς το ξέκοψε με την εξής φράση: «Σταματήστε όλοι σας, επιτέλους, να γράφετε και να ασχολείστε με τον Μελισσανίδη. Επιτέλους, ποιος σας δίνει αυτό το δικαίωμα;». Οπως ήταν φυσικό, δεν υπήρξε άλλη ερώτηση και αυτό από μόνο του δείχνει ότι ο κ. Μελισσανίδης δεν έχει καμία σκέψη, τουλάχιστον για τώρα, να ασχοληθεί με τα διοικητικά της κιτρινόμαυρης ομάδας. Με τον Κώστα Μανωλά και τον πατέρα του συναντήθηκε χθες ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της Ενωσης είπε στους δύο άντρες ότι υπάρχει επιθυμία για την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή και ότι μόλις βρεθούν χρήματα ισχύει η πρόταση που του είχε γίνει. Δηλαδή 225.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 290.000 ευρώ για τον δεύτερο και 330.000 για τον τρίτο. Ο Μανωλάς απάντησε ότι θα το σκεφτεί.

Πάντως ο ίδιος λέει ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από την Εβερτον, ενώ στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι αν κατατεθεί, τότε είναι πολύ πιθανό να γίνει αποδεκτή. Ο Νίκος Κωστένογλου εξάλλου, είπε στον Νίκο Καράμπελα ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του και ότι χρησιμοποιεί τους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της Ενωσης με τους οποίους δεν έχουν δικαστικές εκκρεμότητες με την ΠΑΕ. Ο Καράμπελας απάντησε ότι απλώς προσπάθησε να διασφαλίσει τα χρήματά του.