Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Σήμερα αποφύγετε υπερβολές που αφορούν παρορμητικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα αλλά και ξεκαθαρίσματα που αφορούν φίλους και οικογενειακά πρόσωπα. Πείτε την αλήθεια σας αποφεύγοντας να σοκάρετε τους γύρω σας αλλά και να τους πιέσετε να δεχτούν περισσότερα απ’ ό,τι είναι σε θέση να αντέξουν.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Εξυγιάνετε σήμερα ασαφείς και μπερδεμένες καταστάσεις στον επαγγελματικό αλλά και προσωπικό και ερωτικό σας τομέα. Μην ξεχνάτε πως η αγάπη όταν είναι αυθεντική και ρεαλιστική αποδεικνύεται. Οι ασάφειες σε θέματα σχέσεων περισσότερο έχουν να κάνουν με εξάρτηση παρά με αγάπη. Δώστε λοιπόν ενέργεια στο να οργανώσετε στη σκέψη αλλά και στην ψυχή σας το τι εννοείτε όταν λέτε αγάπη.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Συγκρούσεις που αφορούν τον επαγγελματικό και ερωτικό τομέα έρχονται σήμερα στο προσκήνιο, κυρίως διότι αισθάνεστε ότι οι γύρω σας ζητούν πολλά ενώ δίνουν λίγα. Η τάση σας να είστε κυρίαρχοι συχνά σας οδήγησε σε επιλογές ανισότιμων σχέσεων σε κάθε τομέα, που πλέον αισθάνεστε ότι σας βαραίνουν και σας απομυζούν.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα συνεχίζουν να σας απασχολούν και σήμερα, στην προσπάθειά σας να κλείσετε τρύπες και κενά που περιέχουν, αλλά και να βρείτε καλύτερους τρόπους ώστε να τα οργανώσετε. Η ημέρα ευνοεί τη συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα, το καλό φαγητό αλλά και τον ερωτικό τομέα. Αποφύγετε παρ’ όλ’ αυτά να θίξετε αλήθειες που πονάνε.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η σύγκρουση ανάμεσα στην αλήθεια και την πραγματικότητα, τη φαντασία και τις διαστρεβλώσεις που έχετε ή δέχεστε από τους γύρω σας επιφορτίζει με ένταση τη σημερινή μέρα. Η αναθεώρηση σχέσεων, συνεργασιών αλλά και παρορμητικών δεσμεύσεων και ευθυνών που αναλάβατε το προηγούμενο διάστημα και σας στερούν την ελευθερία σας είναι ουσιαστικά το σημείο στο οποίο έχετε να εστιάσετε.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Σημαντικά ξεκαθαρίσματα στον οικογενειακό τομέα βγάζουν στο φως οικονομικά ζητήματα, ατασθαλίες αλλά και ασάφειες που σας αποδιοργάνωναν το προηγούμενο διάστημα. Η επιτυχία των στόχων σας αυτή την περίοδο εξαρτάται από την ωριμότητά σας, τον ρεαλισμό που διαθέτετε αλλά και τα άτομα που σας περιβάλλουν. Εξυγιάνετε όποιον τομέα δυσλειτουργεί.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Εντονα θα σας απασχολήσουν σήμερα ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα αλλά και την καθημερινότητά σας. Οι πιέσεις που δέχεστε αυτή την περίοδο θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα να οργανώσετε καλύτερα επαγγελματικούς αλλά και οικονομικούς στόχους, διορθώνοντας ανώριμες επιλογές και υπερβολές, τόσο δικές σας όσο και του περιβάλλοντός σας.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Ατομα ασαφή και ψυχολογικά αποδιοργανωμένα στον τομέα των επαγγελματικών αλλά και των προσωπικών σχέσεών σας θα σας επιφορτίσουν με μεγάλη ένταση και αρνητική διάθεση αν δεν λάβετε σύντομα τα μέτρα σας. Αξιοποιήστε με προσοχή τη θετική διάθεση της ημέρας στον ερωτικό τομέα και δώστε χώρο και χρόνο στον εαυτό σας για διασκέδαση και συναισθηματική ανατροφοδότηση.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Θετικές επαφές στον φιλικό τομέα αλλά και συζητήσεις σε θετικό κλίμα με συνεργάτες σας σάς βοηθούν σήμερα να ξεκαθαρίσετε ασάφειες, βλέποντας καθαρά πού θέλετε να οδηγήσετε την εξέλιξή σας. Η μέρα θα είναι έντονα φορτισμένη στον ερωτικό τομέα και από τις επιλογές και τη διαχείριση που θα κάνετε εξαρτάται το αν θα έχετε θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η θετική σας διάθεση και η ανάγκη σας να περάσετε καλά είναι σημαντικό σήμερα να μη γίνουν η αιτία να υποκύψετε σε καταστάσεις ευχάριστες φαινομενικά αλλά αρνητικές για την ουσιαστική σας ισορροπία. Αυτό αφορά τόσο τον ερωτικό τομέα όσο και τον οικονομικό και τον επαγγελματικό. Παραμείνετε αυθεντικοί, ειλικρινείς και ξεκάθαροι.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Ασαφείς και περιπλεγμένες καταστάσεις που αφορούν τον επαγγελματικό και συναισθηματικό τομέα είναι σε θέση να σας αποδιοργανώσουν αν δεν βάλετε εγκαίρως τα όριά σας και δεν προστατεύσετε τον εαυτό σας. Αποφύγετε ακραίες καταστάσεις στον ερωτικό τομέα που ενδεχομένως αφορούν επανασυνδέσεις αλλά και αποκαλύψεις.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η ημέρα κινείται με εξαιρετικά θετική διάθεση, με τη Σελήνη, τον Πλούτωνα και τον ανάδρομο Αρη να σας προτρέπουν να βάλετε θεμέλια και γερές βάσεις σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Η υποστήριξη που δέχεστε από το περιβάλλον σας είναι αμέριστη, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως οι συνθήκες δεν είναι ακόμη ώριμες για να κάνετε το τελικό βήμα.