Η επανεμφάνιση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του, η νίκη, αλλά και το πρώτο ρεπό του 2012 που θα πάρουν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟ, έφερε χαμόγελα στους Πράσινους. Μάλιστα, το κλίμα ήταν πανηγυρικό στα αποδυτήρια στο Καυταντζόγλειο, με τους Κλέιτον, Κουίνσι και Σιμάο να στήνουν ένα μικρό πάρτι με μουσική RnB!

Ο πρόεδρος Δημήτρης Γόντικας επισκέφτηκε τους παίκτες και τον προπονητή και τους έδωσε συγχαρητήρια για την εκτός έδρας νίκη.

Μυικός, όπως όλα δείχνουν, είναι ο τραυματισμός του Κουίνσι Αμπέγιε, που δύσκολα θα προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό το ερχόμενο Σάββατο.

ΛΗΓΕΙ Η ΔΙΟΡΙΑ

Σε ό,τι αφορά το διοικητικό κομμάτι, μέχρι χθες δεν είχαν μπει τα 15 εκατ. ευρώ, όπως είχε υποσχεθεί ο Τσάκας που υποστηρίζει ότι εκπροσωπεί τους Σαουδάραβες.

Ελεγε μάλιστα, ότι σήμερα ή αύριο μπορεί να γίνουν γνωστά ένα ή δύο ονόματα από το επενδυτικό fund που θέλει τις μετοχές του Γ. Βαρδινογιάννη. Ενα είναι σίγουρο πάντως: ότι αύριο τελειώνει και τυπικά η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ο Α. Βγενόπουλος, που έχει εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσει στο οικονομικό τέλμα του συλλόγου.