Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο Πρωτάθλημα πέτυχε ο Αρης νικώντας με 2-1 τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ παρέμεινε αήττητος για τέσσερις αγωνιστικές.

Οδηγός των Κίτρινων στη χθεσινή νίκη ήταν και πάλι ο Νέρι Καστίγιο, που πέτυχε τα δύο γκολ της ομάδας, δείχνοντας ότι έχει βρει επιτέλους τον εαυτό του. Ο Μεξικανός είναι πλέον πρώτος σκόρερ της ομάδας έχοντας πετύχει έξι γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.

Δεν ήταν όμως η νίκη αυτή που γέμισε με ενθουσιασμό τους φιλάθλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αλλά η εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του Μανουέλ Μασάδο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και ενώ βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 0-1 από το πέμπτο λεπτό του αγώνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για τον Αρη, αφού στο 5′ ο Σουμπίνιο με ένα σουτ-κεραυνό έκανε το 0-1.

Ο Λεβαδειακός στη συνέχεια οχυρώθηκε στην άμυνά του, ενώ ο Αρης προσπαθούσε να σκοράρει έχοντας απέναντι έναν πολύ καλό Κυριακίδη, ο οποίος σταματούσε όλες τις επιθέσεις των γηπεδούχων. Στο 49′ ο Καστίγιο έκανε το 1-1 και από ‘κεί και πέρα ο Αρης έχανε τη μία καλή ευκαιρία για γκολ μετά την άλλη. Στο 54′ ο Τριανταφυλλάκος είχε δοκάρι, ενώ η λύτρωση ήρθε στο 89’ και πάλι με τον Καστίγιο που έκανε το 2-1.

«Πέσαμε επάνω σε έναν πολύ καλό Αρη, όμως μας μένει μια πικρία επειδή δεχθήκαμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα» δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος, ενώ ο Μανουέλ Μασάδο είπε: «Η νίκη ήρθε δίκαια για εμάς. O Νέρι βάζει τον εαυτό του πίσω από την ομάδα».

Σήμερα αναμένεται να κλείσει ο Κόκε.

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Λαζαρίδης, Μουλόπουλος, Μεντί, Λισγάρας, Πόποβιτς, Βιανά.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών) βαθμοί 6 με άριστα το 10.

Αρης: Βελλίδης, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Καζναφέρης, Φατί, Καπετάνος (46′ Τριανταφυλλάκος, 90’+3 Κανούλας), Νέτο, Ακόστα, Ουμπίντες, Καστίγιο (90’+1′ Κατίδης).

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Τομάς, Μουλόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Σουμπίνιο (71′ Πόποβιτς), Κοιλιάρας (61′ Ναπολεόνι), Φαβάλι, Βασιλείου (85′ Βιανά).