Ο Γιάννης Σιδεράκης περίμενε τον Φανούρη Γουνδουλάκη προχθές στη Νέα Σμύρνη για να πάρει ο Πανιώνιος το τρίποντο στον αγώνα με την Κέρκυρα: 2-0.

Ο γκολκίπερ του Πανιωνίου κατέβασε τα ρολά και Γουνδουλάκης (μπήκε αλλαγή στο β’ ημίχρονο) έδωσε δύο γκολ στο… πιάτο στους Κούτσι, Σκέμπρι.

Ο Σιδεράκης ήταν κέρβερος κάτω από τα δοκάρια και έκανε εκπληκτικές αποκρούσεις στα σουτ των Γραμμόζη (61′), Καλατζή (τετ α τετ στο 65′). Οταν μπήκε ο Φανούρης, ο Πανιώνιος βρήκε τον ρυθμό του και απέκτησε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ο Γουνδουλάκης έδωσε πάσα ακριβείας στον Κούτσι, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό έγραψε το 1-0 (71′). Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Σκέρμπρι, ύστερα από μπαλιά του Γουνδουλάκη (88′).

Εύκολο ήταν το έργο του διαιτητή Δελφάκη (Αρκαδίας). Κίτρινη κάρτα: Ομο, Σακελλαρίου, Ερίθε, Μαϊστόροβιτς, Τσίγκας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σιδεράκης, Ομο, Ρόβας (46′ Γουνδουλάκης), Σιόβας, Πιερ, Πετκάκης, Μενδρινός (67′ Κούρντι), Σάμαρης, Κούτσι, Ρόκας (84′ Κουλουχέρης), Σκέμπρι.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλαντζής, Αγρίτης (46′ Γιάντσης), Ερίθε, Μαϊστόροβιτς, Οσμάν (76′ Τσίγκας), Γκουστάβο, Μάρτιν.

Το εγκώμιο του Γουνδουλάκη έπλεξε ο τεχνικός του Πανιωνίου Ακης Μάντζιος: «Ο Γουνδουλάκης μας βοήθησε, σημειώσαμε δύο γκολ. Εχουμε κάνει ένα μικρό θαύμα με τόσες απουσίες βασικών παικτών».

Ο Γουνδουλάκης υπογράμμισε: «Αγαπάω την ομάδα. Ξέρω ότι μπορούσα να προσφέρω περισσότερα. Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο. Η κριτική με βοηθάει να γίνομαι καλύτερος».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Κέρκυρας Χάβι Γκράθια υποστήριξε: «Προσπαθώ να βγάζω τα θετικά συμπεράσματα από τέτοια ματς. Ωστόσο είναι κρίμα να χάνουμε παιχνίδια στα οποία έχουμε τόσες ευκαιρίες».