Ο Ντιόγκο αγωνίστηκε στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, σε κάποια διαστήματα ήταν αιχμή του δόρατος, ενώ ο Βαλβέρδε τον έχει χρησιμοποιήσει σε προηγούμενα ματς και πίσω από τον σέντερ φορ. Ο Βραζιλιάνος βρίσκει τον καλό του εαυτό και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον βάσκο τεχνικό, ο οποίος τον εμπιστεύεται.

Ο Βραζιλιάνος ψηφίστηκε MVP στο ματς με τον Εργοτέλη και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον προπονητή του: «Ο κ. Βαλβέρδε είναι μεγάλος προπονητής και πιστεύω ότι θα με βοηθήσει πολύ ώστε να ξαναβρώ την φόρμα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό».

Την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη πραγματοποίησε χθες ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Ρόι Κάρολ. Ο 34χρονος πρώην γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του ΟΦΗ είχε τετ-α-τετ με τον Βαλβέρδε και έκανε την πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναφερόμενος στον βορειοϊρλανδό διεθνή τερματοφύλακα τόνισε: «Ο Κάρολ ενσωματώθηκε στην ομάδα, έχει εμπειρία και ελπίζουμε πως θα μπορέσει να μας βοηθήσει».

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στο ρόστερ και χθες ειπώθηκε ότι δεν θα γίνει άλλη προσθήκη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Μάρκο-γκολ γνώρισε την αποθέωση από τους συμπατριώτες του. Ο Πάντελιτς έφτασε τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα.

Η σερβική ιστοσελίδα sportske.net αναφέρει πως «ο φονιάς Μάρκο Πάντελιτς συνέχισε το σερί του». Η εφημερίδα «pressonline» έγραψε: «Ο Πάντελιτς συνέχισε να τρυπάει τα δίχτυα».

Στον Ολυμπιακό ζουν και αναπνέουν για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι Ερυθρόλευκοι θεωρούν το ματς σταθμό στην υπόθεση του τίτλου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης αποχωρώντας από το «Γ. Καραϊσκάκης» και ερώτηση τι περιμένει για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, είπε: «Τι να περιμένουμε ρε παιδιά; Ολυμπιακός είμαστε», αφήνοντας να εννοηθεί ότι η πειραϊκή ομάδα θέλει μόνο τη νίκη.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM υπογράμμισε: «Οσο η διαιτησία επηρεάζει αποτελέσματα, θα μιλάμε. Θα μιλάμε και όταν αδικείται ο αντίπαλος του Ολυμπιακού, κάτι που δεν συνέβη με τον Εργοτέλη. Εμείς θέλουμε η διαιτησία να είναι 50-50. Ζητήσαμε να γίνει το ματς με την ΑΕΚ την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου, γιατί υπάρχει το παιχνίδι με τη Ρούμπιν Καζάν στη Ρωσία την Τρίτη 14 του μήνα. Πρέπει να προσαρμοστεί η ομάδα στο ψύχος και στις συνθήκες που δεν έχει συνηθίσει».

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν σήμερα ρεπό.