Λίγες φάσεις, κακός αγωνιστικός χώρος, μία καθοριστική αποβολή και ένα γκολ είναι η συνοπτική εικόνα του αγώνα του ΠΑΣ απέναντι στον Παναιτωλικό.

Τα Γιάννινα νίκησαν (1-0) με γκολ που σημείωσε ο Λίλα στο 71′ με σουτ μέσα από την περιοχή. Το αποτέλεσμα ικανοποίησε και τους γκρινιάρηδες οπαδούς των γηπεδούχων.

«Εντόπισα ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα με τον κόσμο. Οι οπαδοί δεν έχουν υπομονή και με τις πρώτες λάθος πάσες αρχίζουν και φωνάζουν, δυσκολεύοντας περισσότερο το έργο των παικτών. Τα παιδιά θέλουν να κερδίσουν, τρέχουν και τα δίνουν όλα. Είναι άδικο να τους συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο», παρατήρησε ο Αγγελος Αναστασιάδης.

Αδικίες διαπίστωσε και ο Μπάμπης Τεννές: «Είναι το έκτο ματς που τελειώνουμε με παίκτη λιγότερο από τον αντίπαλό μας. Είναι πάρα πολύ φανερό: ο Παναιτωλικός είναι από τις αδικημένες ομάδες του πρωταθλήματος».

Το ισορροπημένο ματς άλλαξε μορφή, όταν ο Σιόντης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 55′ για επικίνδυνο παιχνίδι.

Τα Γιάννινα είχαν να νικήσουν από τις 2 Οκτωβρίου, όταν είχαν λυγίσει με 2-1 την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Κώτσιος, Πάντος, Ζαραδούκας (69′ Μιχαήλ), Πατσατζόγλου, Βάντερσον, Ντε Βινσέντι, Λίλα, Σκούφαλης (94′ Ντάσιος), Γεωργίου, Μπακαγιόκο (46′ Βίλα).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τζενάμο, Παλαιολόγος, Γκόλιας, Ντολεζάι, Εντζεγκουέλε, Μητρόπουλος, Σιόντης, Ρότσα (78′ Μπουμάλ), Ονουάτσι (67′ Μουμίν), Θεοδωρίδης (56′ Χαριστέας), Καμαρά.