Ο Μπόλονι έκανε ματ στον Κωστένογλου, ο Καφές έστειλε στο 4′ με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι, ο Σιδηρόπουλος έκανε λάθος στον μη καταλογισμό πέναλτι στο 14′, οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν ψυχολογικά ανέτοιμοι για το ματς και έτσι ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα.

Στο επόμενο λεπτό (15′) ο Γεωργιάδης είδε τον Αραμπατζή εκτός θέσης και με πλασέ έξω από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ (0-1).

Αυτή η ΑΕΚ έχει πάρα πολλά προβλήματα – όχι μόνο οικονομικά, αλλά και αγωνιστικά. Ομάδα χωρίς ψυχολογία και κυρίως χωρίς καθαρό μυαλό. Με παίκτες που έδειχναν κουρασμένοι και κυρίως απογοητευμένοι, δεν κατάφερε σε καμία στιγμή του αγώνα να δείξει ότι μπορεί να γίνει το αφεντικό στο ματς.

Αντίθετα ο ΠΑΟΚ ήταν ομάδα. Ο Μπόλονι έκλεισε όλους τους χώρους και προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Τα κατάφερε ο ρουμάνος τεχνικός. Παγίδευσε την ΑΕΚ σε παιχνίδι από τη δεξιά πλευρά και λιγότερο από την αριστερή, οι διάδρομοι στο κέντρο είχαν κλείσει και έτσι η Ενωση αναλώθηκε σε ανούσιο παιχνίδι χωρίς φαντασία.

Ο επίλογος γράφτηκε στο 66′, όταν ο Λαζάρ με εκπληκτική πάσα έβγαλε μόνο του τον Αθανασιάδη και αυτός εύκολα πέτυχε το 0-2.

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος από τη Δωδεκάνησο έκανε λάθη. Το πιο σοβαρό στο 14′, όταν ο Μαλεζάς τράβηξε τον Λυμπερόπουλο μέσα στην περιοχή και τον ανέτρεψε χωρίς να δώσει πέναλτι.

Εδειξε κίτρινες κάρτες στους Σνάουτσερ, Φωτάκη, Αθανασιάδη, Μανωλά, Αργυρίου, Αραμπατζή.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καφές, Μανωλάς, Δέλλας, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος (46′ Γκερέιρο), Αργυρίου, Λαγός, Γεωργέας (62′ Βάργκας), Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης (46′ Σιαλμάς).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Γκαρσία, Γεωργιάδης (79′ Ρομπέρ), Κατσικάς, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης (76′ Μπαλάφας), Λαζάρ (89′ Ιβιτς), Σνάουτσερ, Αθανασιάδης.

n Μετά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ αρκετοί οπαδοί της Ορίτζιναλ αποχώρησαν και λίγο μετά δημιουργήθηκαν επεισόδια, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να κάνουν χρήση δακρυγόνων.