Ο Νίκος Κωστένογλου στήριξε τους ποδοσφαιριστές του τονίζοντας ότι αυτοί είναι επηρεασμένοι από τα εξωαγωνιστικά προβλήματα.

Ο τεχνικός της Ενωσης τόνισε: «Δεν δέχομαι κριτική για κανέναν παίκτη ατομικά. Αυτούς τους παίκτες έχουμε και τους δείχνουμε εμπιστοσύνη. Η εικόνα μας δεν ήταν καθόλου καλή. Είχαμε μία ευκαιρία στην αρχή. Στη συνέχεια ο αντίπαλος έγινε επικίνδυνος, είχε καλύτερη κυκλοφορία γιατί εμείς δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση και κάναμε αβίαστα ατομικά λάθη.

Μετά το 0-1 είχαμε την υπεροχή. Μπορεί να υπήρχε και μία περίπτωση πέναλτι, αλλά γενικά δεν είχαμε καλή εικόνα. Σε καθοριστικά σημεία δεχτήκαμε δύο γκολ και μετά χάσαμε την ψυχραιμία μας. Μετά τα Χριστούγεννα οι παίκτες μας δεν είναι προσηλωμένοι στη δουλειά τους. Η σκέψη τους ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια. Δεν μηδενίζω την προσπάθειά τους. Ηταν καλοί όταν κερδίζαμε και τώρα δεν είναι δηλαδή; Οχι, αλλά δεν είναι συγκεντρωμένοι».

Για τον αποκλεισμό του Καράμπελα είπε: «Εγιναν δύο προσφυγές, η μία αποσύρθηκε… Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν παίκτη που δεν έχει ξεκαθαρίσει τη στάση του. Ηταν δική μου απόφαση καθαρά».

Ο ΜΠΟΛΟΝΙ

Ο Λάσλο Μπόλονι δήλωσε: «Είμαστε ευτυχισμένοι, διότι ήρθαμε εδώ και νικήσαμε στο γήπεδο της ΑΕΚ, που ήταν ο στόχος μας γιατί έτσι ανεβήκαμε στην τρίτη θέση. Ξέραμε, επειδή έχουμε παίξει δύο φορές, ότι έχουν παίκτες με καλή ατομική αξία. Θέλαμε να σπάσουμε τη σύνδεση αυτών των παικτών με την ομαδική δουλειά και να παίξουν μόνοι τους και το καταφέραμε. Ηταν πολύ σημαντικό το ποιος θα σκοράρει πρώτος. Νομίζω ότι με το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και το δυνατό δεύτερο το αποτέλεσμα κρίνεται φυσιολογικό».

Επίσης, εκθείασε την απόδοση των νεαρών ποδοσφαιριστών Αθανασιάδη, Κατσικά, Γεωργιάδη και Γλύκου.