Ο Παναθηναϊκός δεν έπιασε ιδιαίτερα καλή απόδοση, αλλά σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος μετρούν κυρίως οι βαθμοί. Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Καρνέζης δεν δέχθηκε γκολ και έτσι, από την ώρα που ο ΠΑΟ σημάδεψε σωστά, ήταν θέμα χρόνου να πανηγυρίσει μια νέα επιτυχία.

Η Δόξα πάλεψε τον αγώνα, οι παίκτες της έτρεξαν αρκετά, αλλά ο ΠΑΟ στις κρίσιμες στιγμές έδειξε αποφασιστικότητα.

Στο 58′ ο Κουίνσι έκανε τη σέντρα και ο Τοτσέ από κοντά σημείωσε το 0-1.

Λίγο αργότερα, στο 73′, ξανά ο Κούνσι έκανε την επέλαση και την πάσα στον Τοτσέ, αλλά ο σέντερ φορ μόνος με τα δίχτυα έστειλε τη μπάλα άουτ!

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος.

Κίτρινη: Τριποτσέρης.

Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Βέρτζος, Αραβίδης(70′ Κάπελ), Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Αμπουμπακάρι(46′ Σοϊλέδης), Ουέλινγκτον, Κυβελίδης(46′ Βάντερσον).

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σαριέγκι, Ιωαννίδης, Μπίερσμιρ, Βύντρα, Σιμάο, Κατσουράνης(77′ Μαυρίας), Ζέκα(69′ Μαρίνος), Κουίνσι(85′ Χριστοδουλόπουλος), Τοτσέ, Κλέιτον.

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ

Ο Νέρι Καστίγιο πήρε μπροστά και βάζει το ένα γκολ μετά το άλλο. Ο φορ πέτυχε δύο γκολ απέναντι στον Λεβαδειακό και ο Αρης του Μασάδο πήρε τους βαθμούς με το 2-1.

Ο Λεβαδειακός ναι μεν προηγήθηκε στο σκορ, κυνήγησε την έκπληξη, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Σουμπίνιο στο 5′ με δυνατό σουτ έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Ο Αρης ισοφάρισε στο 50′ με τον Καστίγιο και έφτασε στο 2-1 ξανά με τον Καστίγιο στο 89′. Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι στο 53′ είχαν δοκάρι με τον Τριανταφυλλάκο.

Διαιτητής: Θάνος.

Κίτρινες: Μουλόπουλος, Μεντί, Λισγάρας, Βιάνα, Πόποβιτς.

Αρης: Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Φατί, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Καπετάνος(46′ Τριανταφυλλάκος, 90′ Κανούλας), Ακόστα, Ούμπιντες, Καστίγο (90′ Κατίδης).

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μεντί, Σουμπίνιο (71′ Πόποβιτς), Βασιλείου(86′ Βιάνα), Ζησόπουλος, Κοιλιάρας(61′ Ναπολεόνι), Κόρμπος, Τομάς, Φαβάλι, Λισγάρας, Μουλόπουλος.