Το ματς ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο Ατρόμητος προερχόταν από την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Αστέρας από ήττα -σοκ με τη Δόξα. Κι όμως, όλα τα προγνωστικά ανατράπηκαν.

Μόλις στο 9′ ο Ουσέρο έκανε το κόρνερ και ο Μπαρτολίνι με ωραία κεφαλιά σημείωσε το 0-1.

Ο Ατρόμητος στη συνέχεια του αγώνα ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Μάλιστα, από το 68′ έπαιξε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τάτου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Να τονιστεί ότι ήταν η πρώτη εφετινή νίκη του Αστέρα μακριά από την Τρίπολη. Πάντως, μετά το φινάλε, ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε λεκτική επίθεση στον ρέφερι Βοσκάκη. Ο Ατρόμητος έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Διαιτητής: Βοσκάκης.

Κόκκινη: Τάτος (68′).

Κίτρινες: Σφακιανάκης, Κουρμπέλης, Μπρίτο, Μήτρογλου, Πιπίνης.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Νάστος, Σφακιανάκης, Γιαννούλης (46′ Αναστασάκος), Τόμας, Τάτος, Φυτανίδης, Δημούτσος, Επστάιν(71′ Πίτου Γκαρσία), Μήτρογλου, Καραγκούνης (46′ Μπρίτο).

Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Κουρμπέλης, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Ράγιος (90′ Φορμίκα), Ουσέρο, Αλβαρες, Μπρέσκα(79′ Λαδάκης), Σολάκης(57′ Περόνε).

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ

Στα Γιάννινα, ο ΠΑΣ πέτυχε μια πολύτιμη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το γκολ για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ, ήρθε στο 71′: τότε ο Ντε Βισέντι χτύπησε φάουλ, η μπάλλα πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βίλα σημείωσε το γκολ.

Από το 55′ ο Παναιτωλικός αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα ο Σιόντης.

Διαιτητής: Σπάθας.

Κόκκινη: Σιόντης.

Κίτρινες: Τζενάμο, Ντολεζάι, Εντζεγκουέλε, Λίλα, Βίλα, Σκούφαλης, Ζαραδούκας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Κώτσιος, Πάντος, Ζαραδούκας(69′ Μιχαήλ), Βάντερσον, Πατσατζόγλου, Ντε Βισέντι, Λίμα, Σκούφαλης(90′ Ντάσιος), Γεωργίου, Μπακαγιόκο(46′ Βίλα).

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Παλαιολόγος, Γκόλιας, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Εντζεγκουέλε, Σιόντης, Ρότσα(78′ Μπουμάλ), Ονουάτσι(67′ Μουμίν), Καμαρά, Θεοδωρίδης (56′ Χαριστέας).