Απίστευτο χάος επικρατεί στην ΑΕΚ με την υπόθεση του φερόμενου υποψήφιου επενδυτή Θεοδόσιου Κυριαζή. Από την άλλη ο Κάλα έπεισε τη διοίκηση της Ενωσης να σπάσει το συμβόλαιό του και να φύγει για τη Σεβίλλη αρχικά, με προορισμό τη Σαραγόσα.

Ο Θεοδόσιος Κυριαζής με δηλώσεις του στο Novasports, επιμένει ότι ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για την ΑΕΚ και μάλιστα καταλήγοντας έκανε την εξής πρόταση: «Η μόνη λύση είναι να πάει λεβέντικα η ομάδα στην Δ’ Εθνική και σε τρία χρόνια να επανέλθει και να τη ζητάνε όλοι. Θα είναι η πιο δημοφιλής νύφη. Ολοι μετά θα θέλουν να επενδύσουν στην ΑΕΚ».

Από την πλευρά της η διοίκηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ επιμένει ότι συναντήθηκε με εκπροσώπους του, ότι έχει στοιχεία και αυτόπτες μάρτυρες γι’ αυτό και ότι αν χρειαστεί θα τα παρουσιάσει. Μάλιστα, ο Σταύρος Αδαμίδης έφερε το θέμα προς συζήτηση στο χθεσινό έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η εξήγηση που δίνει ο Σταύρος Αδαμίδης είναι ότι ο κ. Κυριαζής δεν ήθελε να βγει το όνομά του στη δημοσιότητα και αυτό τον οδήγησε να πει ότι δεν έχει ενδιαφερθεί ποτέ για την ΑΕΚ. Το θέμα όμως είναι ότι πρέπει να λάμψει η αλήθεια και αυτό το οφείλει ο πρόεδρος της Ενωσης στους φιλάθλους της ομάδας. Αν λοιπόν αυτός ο κύριος επιμένει να λέει ότι δεν ενδιαφέρθηκε και αν υπάρχουν τα στοιχεία που αποδεικνύουν το αντίθετο, αυτά πρέπει να βγουν στη δημοσιότητα.

ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΛΑ

Ο Χουάν Κάλα αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ. Ο Ισπανός συνάντησε χθες πάλι τον Σταύρο Αδαμίδη, παρακαλώντας τον να τον αφήσει να γυρίσει στην πατρίδα του. Το όφελος της Ενωσης είναι το εξής: θα πάρει 60.000 ευρώ από τη Σεβίλλη, θα χαρίσει ο Κάλα 50.000 ευρώ που είναι δεδουλευμένα και θα γλιτώσει η ΑΕΚ 210.000 ευρώ που θα έπρεπε να του δώσει μέχρι το καλοκαίρι, δηλαδή συνολικά 320.000 ευρώ. Μάλιστα η Εβερτον δίνει 500.000 ευρώ άμεσα και άλλες 300.000 ευρώ αν συμπληρώσει έναν ορισμένο αριθμό συμμετοχών μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Το κακό είναι ότι η ομάδα μένει με δύο στην ουσία στόπερ, τους Μανωλά, Δέλλα, δεν μπορεί να πουλήσει τον πρώτο ακόμα και αν υπάρξουν πρόταση με μεγάλο χρηματικό ποσό και εναλλακτικές λύσεις για τη θέση οι Μπουγαΐδης, Χέλγασον.

n Ο Γιάννης Βούρος έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα 77 υπογραφές για την τροπολογία και 136 για την υποστήριξη της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.