Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς το βράδυ της Τετάρτης ξενύχτησε βλέποντας σε επανάληψη τον αγώνα με την Ούνιξ Καζάν, που βάζει σε περιπέτειες τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Ιτούδης ετοίμασε την ανάλυση δουλεύοντας το DVD του ματς επί 5 ώρες. Χθες στην προπόνηση το μονταρισμένο βίντεο, με όλα τα λάθη των Πρασίνων σε άμυνα και επίθεση, κράτησε τους παίκτες του πρωταθλητή Ευρώπης για περισσότερο από δυόμισι ώρες στην αίθουσα προβολής του ΟΑΚΑ.

Ακόμη και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που χθες έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, πήρε άδεια να επισκεφθεί τη συζύγο του μετά το τέλος της πολύωρης ανάλυσης. Ο Λιθουανός, μόλις ο Ομπράντοβιτς πάτησε το off, αναχώρησε από το ΟΑΚΑ, αντίθετα με τους υπόλοιπους που βγήκαν στο παρκέ για να προπονηθούν για περίπου μιάμιση ώρα.

Ο Ομπράντοβιτς έδειξε τα λάθη στο rotation της άμυνας, η οποία άφηνε συχνά τη ρακέτα «αφύλαχτη» και έδινε ευκαιρίες για διεισδύσεις σε παίκτες που δεν διαθέτουν καλό σουτ και στην επίθεση επισήμανε την ατολμία κάποιων παικτών και την έλλειψη low-post game, σημειώνοντας οτι η Ούνιξ έπαιξε την άμυνα που επιζητά ο ΠΑΟ από τους αντιπάλους του. Ο Σέρβος γνωρίζει πως αν επαναληφθούν τέτοια λάθη, η αποτυχία του 2008 και του 2010, υπάρχει ο κίνδυνος να επαναληφθεί μετά την ήττα της Τετάρτης. Στα δύο ματς με την Φενέρ κρίνονται πολλά…