« Η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά αναστρέψιμη», είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ. Και πρόσθεσε πως στο νέο ΔΣ που θα εκλεγεί στις 3 Φεβρουαρίου δεν θα είναι παρών.

Ο κ. Αδαμίδης αποκάλυψε πως ομάδα από Ελληνες επιχειρηματίες τον προσέγγισε την τελευταία εβδομάδα και του έκανε γνωστό πως ενδιαφέρεται να πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ. Οπως είπε, ο επικεφαλής της ομάδας αυτής κατοικεί στο εξωτερικό, είναι φίλος της ΑΕΚ και μέχρι την Κυριακή θα έχει συνάντηση με τον κ. Νοτιά. Σύμφωνα με πηγές, επαφές γίνονται με την Praxis Energy Agents, εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στην εμπορία ναυτιλιακών καυσίμων και λιπαντικών. Ο άνθρωπος που κάνει τις επαφές για λογαριασμό της εταιρίας είναι ο κ. Θ. Κυριαζής.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ γνωστοποίησε και το όνομα του επενδυτή που εκπροσωπεί ο κ. Βλάχος. Πρόκειται για τον Λιβανέζο Ουαλίντ Τζουμπλάντ. Και ακόμη, ο κ. Αδαμίδης ζήτησε να στηριχθεί η κίνηση του κ. Τροχανά και να πάνε όσοι έχουν κληθεί στη συγκέντρωση της Κυριακής στα Σπάτα, ενώ ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για την υπομονή τους, λέγοντας ότι «τους έχουν μοιραστεί περί τα 1, 2 εκατ. ευρώ το τελευταίο διάστημα».