Μπορεί ο Αρης να μην κάνει μεταγραφές λόγω οικονομικών προβλημάτων, όμως χθες στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας νίκησε με 1-3 και έκανε δύο έμμεσες μεταγραφές. Τον Νέρι Καστίγιο που πετυχαίνοντας δύο γκολ κατάφερε να παρουσιάσει επιτέλους το πραγματικό του πρόσωπο και τον Νοέ Ακόστα, που όπως παραδέχθηκε ο Μανουέλ Μασάδο τον επέλεξε για τη βασική 11άδα δίχως να γνωρίζει κάτι ιδιαίτερο γι’ αυτόν, παρά μόνον επειδή ήταν αριστεροπόδαρος – και τον δικαίωσε απόλυτα.

Η Δόξα Δράμας δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα, παρά το ότι προηγήθηκε στο 19′ με τον Παπαδόπουλο, ύστερα από λάθος διώξιμο του Βελλίδη. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο επόμενο λεπτό με τον Ακόστα, για να έρθει στο 31′ ο Καστίγιο ύστερα από πάσα του Καπετάνου να κάνει το 1-2. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην άμυνά της και αυτό δεν ήταν τυχαίο αφού ο Αρης πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του μεσοεπιθετικά φέτος στο Πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρης έχασε αρκετές κλασικές ευκαιρίες, ενώ στο 86′ ο Καστίγιο έκανε το 1-3. Με τα δύο χθεσινά του γκολ ο Μεξικάνος έχει πετύχει τέσσερα από την ημέρα που έφυγε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Μίχαλ Πρόμπιερζ.

«Είχαμε αισιοδοξία πριν το παιχνίδι ότι θα έφτανε η στιγμή για ένα καλό αποτέλεσμα. Σκοντάψαμε σε έναν καλό αντίπαλο, ο οποίος νομίζω ότι έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Εμάς αμυντικά μάς επηρέασε η κούραση των συνεχών αγώνων», δήλωσε ο Μάκης Κατσαβάκης, ενώ ο Μανουέλ Μασάδο είπε: «Τα συνεχή παιχνίδια δεν μας έδωσαν το δικαίωμα να αλλάξουμε κάτι, αφού στις προπονήσεις γινόταν περισσότερο αποθεραπεία. Πλέον θα δουλέψουμε καλύτερα. Υπάρχει πρόβλημα στην αμυντική γραμμή, αλλά για να λυθεί θα πρέπει να δουλέψουμε με όλες τις γραμμές».

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι: Τριποτσέρης, Σικαλιάς, Ντίκο.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας). Βαθμοί 8 με άριστα το 10.

Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Βάντερσον, Μπριλλάκης, Λίμα, Σικαλιάς (79′ Αμπουμπακαρί), Παπαδόπουλος, Ψυχογιός (46′ Αραβίδης), Σοϊλέδης, Ουέλιγκντον (68′ Ρούτσης)

Αρης: Βελλίδης, Νέτο (89′ Κατίδης), Μίσελ, Καστίγιο (90′ Τριανταφυλλάκος), Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Καπετάνος, Ουμπίντες (68′ Τόχα), Ακόστα.